درسته ولی من تو یه مقاله خوندم نیترات آب رو کاهش میده( متاسفانه اسمش یادم نیست)نخودی بعد گذشت یه مدت شروع به حل شدن در اب میکنه و باعث افزایش کلسیوم و کی اچ و بر هم خوردن تعادل یونی میشه
نوخودی تو ثبات فسفات به هیچ عنوان تاثیر نداره فقط به دلیل تخلخلش محیطی برای کشت باکتریا هست که با توجه به مشکلی که بالا گفتم استفاده نشه بهتره
مدیاهای هستن که دو مشت از اونها کار 20 30 کیلو نخودیو انجام میده
قیمت این مدیایی که میگین مثل نخودیه آیا؟
فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk
بله مقاله که خوندین درسته همون باکتریا رو نیترات تاثیر میزارن اما رو فسفات خیر
نه .5لیترش برای 200 لیتره و 50 60 تومنه فکر کنم
اما شما با قیمت مقایسه نکن نخودی بلایی سرت میاره که چند برابر اون پولو باید برای به تعادل رسوندن دوباره خرج کنی به غیر از تلفاتی که ممکنه اتفاق بیوفته
یعنی تمام این کسایی که از نخودی استفاده میکنند دارند تلفات میدن.بله مقاله که خوندین درسته همون باکتریا رو نیترات تاثیر میزارن اما رو فسفات خیر
نه .5لیترش برای 200 لیتره و 50 60 تومنه فکر کنم
اما شما با قیمت مقایسه نکن نخودی بلایی سرت میاره که چند برابر اون پولو باید برای به تعادل رسوندن دوباره خرج کنی به غیر از تلفاتی که ممکنه اتفاق بیوفته
پس چطور من یه فروشگاه رو دیدم که بخش بزرگی از مدیا هاش نخودی بود
فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk
نه دوست گرامی تمام کسایی که از نخودی استفاده میکنند در حال تلفات نیستن
ولی اکثر کسایی که بخش عمده ای نخودی داشتن و 7 8 ماه از راه اندازی تانکشون گذشته طعم به هم خوردن تعادل و بالا رفتن کلسیوم رو چشیدن
در مورد این موضوع که نخودی کلسیوم رو افزایش میده من کاملا مخالفم خیلی از تانکا رو میتونین ببینین که فقط دارن از نخودی استفاده میکنن
نخودی فقط در حالتی که آب اسیدی باشه مقداری کلسیوم آزاد میکنه البته به نظر من نخودی مدیای خوبی نیست چون با وجود حجم زیاد قدرت و تخلخل کمی داره و البته لا به لاشم خیلی از ذرات گیر میکنن
اکثر تانکای ایرانی از نخودی استفاده میکنن ولی متاسفانه کاملا غلط هستش و علاوه بر اینکه لابه لاش ذرات گیر میکنن و شدیدا امونیاک " نیتریت و در نهایت نیترات رو بالا میبره رو کلسیم اب هم کاملا تاثیر داره......در مورد این موضوع که نخودی کلسیوم رو افزایش میده من کاملا مخالفم خیلی از تانکا رو میتونین ببینین که فقط دارن از نخودی استفاده میکنن
نخودی فقط در حالتی که آب اسیدی باشه مقداری کلسیوم آزاد میکنه البته به نظر من نخودی مدیای خوبی نیست چون با وجود حجم زیاد قدرت و تخلخل کمی داره و البته لا به لاشم خیلی از ذرات گیر میکنن
سلام پی اچ تانک همیشه ثابت نیست،شب و روز چند دهم درجه اختلاف داره به نظرم همون تو دراز مدت کفایت میکنه که نخودی رو مقداری حل کنه و کلسیوم ازاد کنهدر مورد این موضوع که نخودی کلسیوم رو افزایش میده من کاملا مخالفم خیلی از تانکا رو میتونین ببینین که فقط دارن از نخودی استفاده میکنن
من به شخصه شاید 5 یا 6 تا تانک دیدم که با استفاده از نخودی تو حجم زیاد بعد گذشت 7 8 ماه کلسیوم 700 800 داشتن
دوستان منم تو تانکم نخودی دارم یه خونه کامل از سامپ که خوب البته همون ابتدای راه اندازی تو سامپ ریختم ولی اگه زمانی بخوام سامپو تغییراتی بدم نخودی رو حذف میکنم چون واقعا با این مدیا های باکیفیت از جمله ماتریکس دیگه جایی واسه نخودی نمیمونه ولی در مورد افزایش کلسیوم که بی تاثیر هم نیست . من تجربه شخصی مو بگم هیچ وقت با افزایش کلسیم روبرو نشدم و شاید هم کلسیوم تولید شده بوسیله مرجانها مصرف شده. ولی نبودش بهتر از بودنشه و میشه با استفاده از مدیا های کم حجم و کارا فضای مورد نیاز نخودی ها رو اختصاص به حجم رف داد.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.