والا سوالتون خیلی کلی هست . شما با مطالعه قسمتهای مربوط به اکواریوم ابشور از جمله سامپ که در واقع قلب یه سیستم محسوب میشه و مدیا هایی که استفاده میشه نحوه کارکرد و استفاده شون میتونید به یه تانک خوب و باثبات برسید البته این مستلزم صبر و تجربه شخصیه شما هم میشه و مطمئن باشید دوستان هم از هیچ گونه کمک و راهنمایی هم کوتاهی نخواهند کرد . انشا.. که به خواستتون برسید و هم شما و منو دوستان از تانکوت لذت ببریم
ممنون از راهنماییتون
سلام
تازه متوجه شدم که موجودات بسیار ریز سفید بر روی شیشه قرار داردمی خوایتم بدانم که این ها ضرر دارند یا نه چه گونه می شود ان ها را از بین برد تعدادشون خیلی زیاد هست و حرکت می کنن خواستم با گوشی عکسش رو بندازم ولی اصلا توی عکس معلوم نیستن از بس که ریزن
به احتمال زیاد پادها هستن،که هرز چندگاهی چند میلیمتر تکون میخورند،مشکلی ندارن غذای مفید هم برای یکسری ماهیا هستن
ویرایش توسط farbodb : 5th July 2014 در ساعت 10:12 PM
سلام دوست عزیز رنگ آب نسبت به اولین عکسات خیلی بهتر شده اگه ممکنه توضیح بده که چیکار کردی که بهتر شد؟
سلام دوست عزیز من کاری نکردم فردای ان روز رنگ اب خیلی بهتر شد الان که رفتم دیدم از اون موقع هم بهتر شده دیگه به نظر من از این شفاف تر نمی شه عکس امروز هم می زارم خودتان قضاوت کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.