با سلام و خسته نباشیدببخشید مز خواستم بدانم سفیدی اب اکواریوم اب شور از چیست؟ و چگونه می شود ان را از بین برد؟
داخل عکس مشخص نیست
منظورتان از سیستم مواد تصفیه کننده است؟
و یک سوال دیگه هم داشتم
یه دمسل دارم که بیماری گرفته علایم بیماری اش سریع نفس کشیدن وجود داشتن نقاط ریز سفید بر روی بدنش است(دمسل سه خال)
می خواستم دمسل را از تانک خارج کنم برای پیشگیری از این که ماهیان دیگه بیمارنشوند
ماهیان دیگر را از تانک خارج کنم مقداری از اب تانک رو بجوشم و داخل تانک بریزم و سپس سرد کنم وبعد ماهیان دیگر را وارد کنم به جز دمسل
نظرتان در مورد این کار چیست؟
شما دامسلو در بیارو یک سوال دیگه هم داشتم
یه دمسل دارم که بیماری گرفته علایم بیماری اش سریع نفس کشیدن وجود داشتن نقاط ریز سفید بر روی بدنش است(دمسل سه خال)
می خواستم دمسل را از تانک خارج کنم برای پیشگیری از این که ماهیان دیگه بیمارنشوند
ماهیان دیگر را از تانک خارج کنم مقداری از اب تانک رو بجوشم و داخل تانک بریزم و سپس سرد کنم وبعد ماهیان دیگر را وارد کنم به جز دمسل
نظرتان در مورد این کار چیست؟
دمارو اگه ریف نداری تا 29 30 ببر بالا
یه غذاشون مولتی ویتامین و عصاره سیر هم بزن
: ماهیان دیگر را از تانک خارج کنم مقداری از اب تانک رو بجوشم و داخل تانک بریزم و سپس سرد کنم وبعد ماهیان دیگر را وارد کنم به جز دمسل
نظرتان در مورد این کار چیست؟ به هیچ عنوان هم این کارو نکن
درون سامپ از سرامیک بیوبال و نخودی استفاده می کنم
اسکیمر هم دارم jebo
بله اب به رنگ شیری در امده
البته مقداری no3 اب بالاست
دوست عزیز با این اطلاع کمی که شما قرار میدین امکان نطر قطعی نیست
اگه بخوایم رو حدس من بریم جلو
بلوم باکتریایی با اضافه کردن منابع کربن عالی به اب اکثرا اتفاق میوفته
مشکل خاصی ایجاد نمیکنه فقط چند روز رنگ اب شیری رنگه که برای تسریع در بهبودش میتونید 2 تا 20% حجم اب سیفون بزنید و صبر کنید تا درست شه
تو این مدت اسکیمر شما کف خیس فقط جمع میکنه
ولی تو پست قبلی هم گفتم عکس + مواردی که گفتم قرار بدین تا بشه نظر داد
البته با اطلاعات کمی که قرار دادین این در حد یه حدسه،تا نظر دوستان دیگه چی باشه
با سلام
میخواستم بدونم تو نور آکواریوم نیاز است که از رنگ آبی استفاده بشه و دلیلشو بفرمایید چیه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.