شاهزده اوچولوت چقدر سر به زیر م هست؟؟؟!
راهی برای درمان والدین که عفونت دارند پیدا کردید؟
اگه جفته خوبی هستند و مشگلشون همون عفونته فکر کنم با یک دوره مصرفه دارو با تجویز دامپزشک خوب بشن؟
شاهزده اوچولوت چقدر سر به زیر م هست؟؟؟!
راهی برای درمان والدین که عفونت دارند پیدا کردید؟
اگه جفته خوبی هستند و مشگلشون همون عفونته فکر کنم با یک دوره مصرفه دارو با تجویز دامپزشک خوب بشن؟
سلام .این پسر کوچولو 4 ماهش هست و این قدر بازیگوش که بیشتر پرهای دمش شکسته.به همین دلیل نفروخته بودمش تا ببینم چه طور میشه که دیدیم داره حرف میزنه . با این سن کم 5-6 کلمه رو یاد گرفته البته نه از من از هم اتاقیش.(ای خدا. بدو بیا. خوبی. بوس بده و اسم من رو)
اگر خاطرتون باشه طلا رو خدمتتون معرفی کرده بودم که یک نر سخنگوی گلباقالی بود وفیلم صحبت کردنش رو هم گذاشتم .
فیلم از صحبت کردنش دارم اما خیلی با کیفیت نیست . انشالله به زودی براتون میگذارمبله ایشون استاد پسر ما بودن و انصافا بیشتر کلماتی که بلد هست تو این مدت کم یادش داده . البته جناب استاد فقط تدریس خصوصی قبول می کنند و تضمینی هم هست
یا خدا!!!!تو این سن ابهت رو ببین انگار مربی تیم ملی هست![]()
ماشالله خیلی با نمکن مخصوصآ اون آقا پسر 4 ماه که حرف هم میزنه.فضولی شیطونی از چشاش داد میزنه. همیشه سلامت و سرحال باشن و همچنین صاحبشون.
سپاسگزارم . بله کارهای عجیبی انجام میده مثلا مدت طولانی با نوک از سقف قفس آویزان میشه و تاب می خوره دفعه اول که در این حالت دیدمش یک آن مثل کسی بود که خودش دار زده. ولی فوق العاده رام رام رام هست .
آقا طلا عجب ژستی هم گرفته واسه ی عکس گرفتن . معلومه که به هر درس نمیده .![]()
خیلی جالبه یک طوطی از یک طوطی دیگه یاد بگیره
چون سنش کم بوده فکر کنم فکر کرده رفتار طبیعی هست مثل همون صوت زدن و جیغ زدن
وقتی دوربین می بینه فکر میکنه هر چه قدر به دوربین نزدیکتر باشه عکساش قشنگتر میشه . بعضی عکساش فقط نوک هست
بله همین طور است. طلا دائم صحبت می کند البته بنظرم خودش هم خیلی باهوش هست که در مدت کوتاهی این کلمات را یاد گرفته . جدیدا خوشگل بابا رو هم تکرار می کنه.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.