امروز صبح مقدار زیادی پر و قو کوچک و بزرگ دیدم ته قفس هستش
دوستم گفت حموم کنه خوبه
بردش زیر دوش اب ولرم تو حموم پرنده ها داخل قفس بون
بعد که از امروزبعد از ظهر خشک شدن تا الان دیگه پری کف قفسنیست یعنی پریزی بعد 10 روز تموم شد
درود دوست عزیز.
در دوران پرریزی روزی هست که زیاد پر میریزه و روزی هست که اصلا پر نمیریزیه.
به نظر من حموم کردن عروس زیر دوش اشتباهه ، چون اگه اشتباهی آب به گوش و دهان پرنده برود اونوقت پشیمونی زیادی در بر دارد.
بهترین راه برای حمام کردن عروس یا اسپری کردن و یا گذاشتن یک ظرف کم عمق که خودش شنا که من برای عروس خودم از روش دوم استفاده میکنم.
موفق باشید
دوستان كمك
من يه پسر 14 ماهه دارم خيلي جسور و شادابه
ولي ديروز از وقتي اين جوجه عروس رو ديده همش جيغ ميزنه
حالا اين از اون ميترسه اونم از اين -اين وسط منم از ترس خانومم نه ها (تفاهم) ترس ازدست دادن عروس و ترس بچم
طفلي عروسه خيلي َآروم و دستيه وكلا بغليه فقط بعضي وقتها يه صداي ريز كه در مياره انگار پسرمارو برق سه فاز ميگيرهو ده در رو
چه كنم .
عكسشم پاين گذاشتم دوباره
صاحبش گفت دونخوره ولي من ديشب كه َآوردم سيب و دون و آب گذاشتم اما فقط بازي ميكنه و هيچي نميخوره ،خودش كه مي گفت 75 روزشه
بنظرتون سيره يا سرلاكيه ؟
![]()
ویرایش توسط adwin : 29th June 2014 در ساعت 08:39 AM
پیشنهاد من این هست که تا چند روز عروس رو از قفسش خارج نکنید تا پسرتون کم کم به حضور و صداش عادت کند بعد می تونید روی دستتان بگیرید و حتی به پسرتان اجازه بدهید که نازش کند.
بعد هم وقتی بچه از صدای پرنده می ترسد خیلی واکنش نشان ندهید و عادی برخورد کنید تا نسبت به این قضیه شرطی نشود
البته در این سن ممکن هست پسر شما به طوطی حسودی بکند اگر ببیند خیلی به پرنده توجه نشان میدهید
پرنده ممکن است چند روز بعد از جابجایی کم غذا شود
از روی عکس مشخص نمیشود اما اگر رام باشد و از انسان ترسی نداشته باشد احتمال زیاد سرلاکی هست
ویرایش توسط *پویش : 29th June 2014 در ساعت 10:36 AM
ممنونم از پاسختون
آره خيلي اهليه بطوريكه من تا آوردمش تو خونه و گرفتم تو دستم شروكرد به بازي با دكمه هام .
با توجه به فرمايش شما الان بهش چطور غذا بدم.؟
صاحبش كه ميگفت خودش دون ميخوره!هويج و بلال و غيره ميخوره
البته ديروز يكم بادوم زميني خوام از دستم گرفت و خورد
ضرري كه براش نداره؟
ویرایش توسط adwin : 29th June 2014 در ساعت 10:55 AM
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)