من دیشب ظرف غذای کاسکو رو برداشتم امروز هرچقد صبر کردم حدود 1 ساعت به بالا نزدیک 2 ساعت ولی از دستم غذا نگرفت هی کلشو میاورد جلو دهنشو باز میکرد ک تخمه رو بگیره بلافاصله پشیمون میشد و به عقب میرفت غار میکشید ولی فرار نمیکرد سرجاش ایستاده بود و فقط غار خفیف میکشید وقتی دستم رو نزدیکش میبردم . دستم ک نزدیکش که میرفت دیگه غار کشیدن رو متوقف میکرد هرچند یکباری ی کوچولو میکشید من که دست و پام خشک شد انقد ک دستمو ثابت نگه داشتم و ایستادمبخاطر همین غذاشو دادم من چکار کنم تا جمعه بعدی صبر کنم یا دوباره فردا امتحان کنم تا از دستم غذا بگیره متوقف نکنم؟
با تشکر
ویرایش توسط منصور : 27th June 2014 در ساعت 01:02 PM
ویرایش توسط اسکندری : 27th June 2014 در ساعت 01:32 PM دلیل: لطفا اسم فروشنده نیارید
من شرایط سنی کاسکو رو گفتم حالا ممکنه بجایی یامن اشتباه گفتم یا شما اشتباه دیدی .
ببینید دوست عزیز هر شرایطی که میخوایین پرنده اذیت نشه باید بهش عادت کنه و بهش اعتماد کنه . پرنده توی هر شرایطی ممکنه کمی ناراحت بشه ولی به مرور به اون شرایط عادت میکنه و براش عادی میشه . خیر اشکالی نداره به نظرم .
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
ویرایش توسط اسکندری : 27th June 2014 در ساعت 01:34 PM
گاهی اوقات هواسم نیست وقتی نگا ریکی میکنم میبینم همینطور میخ شده و داره نگاه میکنه یعنی میخواد چیزی بفهمونه بهم ؟ عادیه ؟ چیزی میخواد یا .........
سلام. دوستان یه مشکل.من هر شب برای شام "نفس" تخمه میزاشتم.امشب تخمه تمام شده و متاسفانه تخمه هم نداره و امروز هم که جمعه ست. به نظرتون با میوه و ذرت سیر میشه؟ چی براش بزارم که کل شب گرسنه نشه؟ الان براش میوه و ذرت و فلفل دلمه و یه فلفل سبز گذاشتم.با همینا میتونه شب رو سر کنه؟ ببخشید خیلی نوشتم.....
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام . نظر من اینه که بهتره چند روز فقط کنار قفس بشینید تا عادت کنه به حضورتون کنار قفس . فعلا با دست غذا ندین . غذاشو هم شب برندارید فعلا . چون هنوز قار میکشه .
دلیل خاصی نداره . اگه با حالت های دیگه همراه باشه میتونه مفهوم خاص داشته باشه
اگه ساکت و بی حرکت نشسته و فقط نگاه میکنه که خب معنی خاصی نداره کار دیگه ای هم نداره تو قفس ، جز نگاه کردن به یه موجود متحرک دیگه تو اتاق ( صاحبشون یا هر شخص دیگه )
اما اگه از ترس یا تعجب باشه مثلا صدایی بشنون ، گردنشون رو میکشن و حالت آماده باش میمونن ، از چپ و راست و روبرو خوب نگاه میکنن که ببینن چه اتفاقی داره میفته
اگه هم چیزی بخوان معمولا یا با ایجاد سرو صدا یا قفس نوردی یه جوری منظورشون رو میفهمونن .
مشکلی نداره قبل از خواب غذایی که میخوره براش بذارید ، ولی صبح غذای تازه براش بذارید حتما .
سلام آقا این کاسکو ما همش گرمش میشه و زبونشو میندازه بیرون وقتی هوا گرمه بیشتر اینجوری میشه. مگه اینا تو آفریقا نزدیک خط استوا نیستند دیگه گرم شدنشون چیچیه؟
در ضمن کاسکو من لاغر شده آیا این طبیعی هست؟
ممنون از دوستان گرامی.
اره سپیده خانوم حق با شماست حساس کردم امروز ترسش ازم بیشتر شده ولی وقتی تخمه رو میبرم داخل قفس نگاش میکنه یعنی بیشتر حرکت دست منو دنبال میکنه میخواد تخمه رو بگیره هی سرشو میاره جلو ی نمه دهنشو باز میکنه باز پشیمون میشه من امشب تخمه رو بهش نشون میدادم بعد مینداختم تو جایی ک غذا میخوره بعد یکم فاصله میگرفت تخمه رو میخورد هر روز اینجوری کنم به مقدار کم خوبه موجب ریختن ترسش میشه یا برعکس استرس رو بیشتر میکنه؟
کاسکوها تو جنگل های بارانی استوایی زندگی میکنن که متوسط دما تو این مناطق حدودا 26 درجه سانتی گراد هست ( بین 20 تا 34 درجه سانتی گراد متغیره ) . رطوبت هم بالای 70 درصد
این حالتش نشونه خوبی نیست . دمای خونه رو کنترل کنید که طوطی گرمازده نشه .
اگه واقعا مطمئن هستید که لاغر شده طبیعی نیست. عکس بذارید ازش
اصلا دستتون رو داخل قفس نبرید . برای شروع باید بیرون قفس با دست غذا بهش داده بشه .
حالا این روشی هست که دوستان پیشنهاد کردن میتونید امتحان کنید .
من نظرم این هست که چند روزی دست نگه دارید چون هنوز قار میزنه فعلا وقتش نیست . بعد که از شما ترسش کمتر شد و به حضورتون کنار قفس عادت کرد ، میتونید با دست غذا بدید . غذای شبش رو کم کنید . صبح ظرف رو بردارید و با دست غذا بدین .
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)