سلام با توجه به هوای گرم بوشهر که اکثرا37درجه است چه پیشنهادی برای کم کردن دما برای جفت عروس دارید؟باتشکر
سلام با توجه به هوای گرم بوشهر که اکثرا37درجه است چه پیشنهادی برای کم کردن دما برای جفت عروس دارید؟باتشکر
دوستان سلام.
جوجه عروسم تقریبا بزرگ شدن و خیلی زیبا هستند.
این سری اول که خدا خواست و من صاحب 4 تا جوجه فسقلی و شیطون شدم. اگه بشه حتما فردا ازشون عکس میذارم.
اما یه سوال که برام پیش اومده.
وقتی میره در لونه را باز میکنم تا ببینم مثل پدرشون میپرن بالا و میخوان بزنن و یه صدایی در میارن.
مادرشون کاملا رامه ولی پدره وحشیه و وقتی داخل لونه باشه همین کارو میکنه.
خواستم ببینم عادیه این رفتارشون؟
اینا از الان وحشین و میخوان حمله کنند یا تقاضای غذا میکنند؟
با تشکر
طبیعه ترسشون...دوستان سلام.
جوجه عروسم تقریبا بزرگ شدن و خیلی زیبا هستند.
این سری اول که خدا خواست و من صاحب 4 تا جوجه فسقلی و شیطون شدم. اگه بشه حتما فردا ازشون عکس میذارم.
اما یه سوال که برام پیش اومده.
وقتی میره در لونه را باز میکنم تا ببینم مثل پدرشون میپرن بالا و میخوان بزنن و یه صدایی در میارن.
مادرشون کاملا رامه ولی پدره وحشیه و وقتی داخل لونه باشه همین کارو میکنه.
خواستم ببینم عادیه این رفتارشون؟
اینا از الان وحشین و میخوان حمله کنند یا تقاضای غذا میکنند؟
با تشکر
جوجه من با سرنگ بهش غذا میدادم. ی لحظه غافل میشدم میرفت زیر تخت یا پشت بخاری وقتی میخواستم بگیرمش تهاجمی برخورد میکرد
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ویرایش توسط sami_villa : 26th June 2014 در ساعت 10:37 PM
سلام چون تازه خوردن ارزن روشروع کرده طبیعیه مدفوعش.به مرور که دستگاه گوارشش عادت کنه و خوردن سایرغذاهارو شروع کنه به شکل عادی برمیگرده مدفوعش.
ارسال شده از huawei g525-u00 با استفاده از تپاتالک 2
ویرایش توسط اسکندری : 26th June 2014 در ساعت 11:01 PM
سلام به همگی
بعد از مدت ها امشب صاحبه 2 تا جوجه شدم
3 تا تخم دیگه مونده
نباید الان کاری کنم؟
ارزن و کتان و تخم مرغ براشون گذاشتم
سلام.مبارکه.
خیربه تخم ها تا آخرین روز کاری نداشته باشید ومنتظرباشید احتمالا بازهم شاهد جوجه خواهید بود.
ارزن و کتان٬با تنوع یک روز سفیده تخم مرغ نصفه٬یک روز یک ظرف تخمه و بعد از ده روز شدن جوجه یک روز جوانه گندم٬یک روز بلال تازه رو هم میتونید تو برنامه غذایی جوجه هاتون داشته باشید.
ارسال شده از huawei g525-u00 با استفاده از تپاتالک 2
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.