سلام دوستان میخواستم بگم من باکتری سرا گرفتم پشتش چیزی در مورد خاموش کردن اسکیمر ننوشته آیا باید موقع استفاده از اون اسکیمر رو خاموش کنم یا نه؟اگر آره چند ساعت؟
ممنون
سلام دوستان میخواستم بگم من باکتری سرا گرفتم پشتش چیزی در مورد خاموش کردن اسکیمر ننوشته آیا باید موقع استفاده از اون اسکیمر رو خاموش کنم یا نه؟اگر آره چند ساعت؟
ممنون
تو تانک برق دزدی دارم یعنی وقتی روی سرامیک پامو میذارم و دستمو میکنم تو تانک انگشتام یکم حالت سوزش پیدا میکنن نتونستمم متوجه بشم که کدوم دستگاه برق دزدی داره حالا یه سوال اینکه این برق دزدی واسه موجودات و آب تانک مشکلی بوجود نمیاره منظورم از اب تانک یونیزه کردنشه و اینکه میتونم یه سیم ارت وصل کنم به تانک که مشکلم حل بشه؟
این لکه های سبز و سفید رنگ یه نوع کرولاینه؟کسی اطلاعاتی راجشون داره؟![]()
سلامتو تانک برق دزدی دارم یعنی وقتی روی سرامیک پامو میذارم و دستمو میکنم تو تانک انگشتام یکم حالت سوزش پیدا میکنن نتونستمم متوجه بشم که کدوم دستگاه برق دزدی داره حالا یه سوال اینکه این برق دزدی واسه موجودات و آب تانک مشکلی بوجود نمیاره منظورم از اب تانک یونیزه کردنشه و اینکه میتونم یه سیم ارت وصل کنم به تانک که مشکلم حل بشه؟
همه لوازم رو از برق بکشید و تک تک به برق بزنید تا بفهمید مشکل از کدومه و گاها با چرخوندون دوشاخه و عوض کردن مثبت و منفی مشکل حل میشه
احتمال وجود اومدن مشکل برای آبزیان وجود داره ولی اطلاعاتی در مورد یونیزه شدنش ندارم
اگه ارت وصل کنید مصرف برق میره بالا پس بهتره مشکل رو پیدا و اون رو بر طرف کنید
Send by Tapatalk
سیانو باکتر که سبز نمیشه!قرمزه
با تیغ به سختی پاک میشه!پس چرا سبز میزنه!صورتی نمیزنه؟از کمبود چه عنصریه به نظرتون؟
سلام
دقیق نمیشه گفت کدوم عناصر رنگ کرولاین رو تعیین میکنه اما در کل وقتی کرولاین میزنه نشونه خوب بودنه شرایط ولی من خودم از وقتی نور رو حرفه ای تر کردم و عناصر کمیاب و منظم به تانک اضافه کردم جلبک های بنفش بیشتر شدن
(در ضمن سیانو سبز هم هست! اما این جلبک شما کلسیمیه)
ویرایش توسط afro.samurai : 23rd June 2014 در ساعت 11:00 PM
ویرایش توسط farbodb : 24th June 2014 در ساعت 12:04 AM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.