بسیار زیبا استیل و رنگ فوق العاده است ..............میتونه مولد خوبی باشه ............
اگه خواستید بعدا بگید چقدر خریدینش
بسیار زیبا استیل و رنگ فوق العاده است ..............میتونه مولد خوبی باشه ............
اگه خواستید بعدا بگید چقدر خریدینش
دوستان اين دوتا بامبيني روسي با هم شنا ميكنن
خيلي با هم كلنجار ميرن
يكيشون هم هميشه بالا به يك نقطه خيره ميشه روي لوله تاپ فيلتر
توي سايز ٣.٥ تا ٤اينچ كه جفت نميخورن درسته؟
تصوير ديگه هم از ماهي ها...
![]()
واقعا کیفیت ماهیا بسیار بالاست.وارد کنندشونم که الان مالزین و ایشالا بار ما هم برسه
داداش ابرق!کلا دیسکوسهای قرمز رنگ زودتر بالغ میشند و زودتر هم جفت میخورند.علت هم نامعلومه برای من حداقل.چرا جفت نخورند الان؟احتمالا جفت میخورند یا هستند در حال حاضر ولی هنوز علنیش نکردند!
عجب لیو پاردی...خیلی خفنه!
اقا دلمون اب شد!!!![]()
مرسی همشهری عزیزواقعا کیفیت ماهیا بسیار بالاست.وارد کنندشونم که الان مالزین و ایشالا بار ما هم برسه
داداش ابرق!کلا دیسکوسهای قرمز رنگ زودتر بالغ میشند و زودتر هم جفت میخورند.علت هم نامعلومه برای من حداقل.چرا جفت نخورند الان؟احتمالا جفت میخورند یا هستند در حال حاضر ولی هنوز علنیش نکردند!
عجب لیو پاردی...خیلی خفنه!
اقا دلمون اب شد!!!
ناقابله داداش همش متعلق به خودته
بله جناب فتحی هم مالزی هستش ...
البته منم سفارش دادم بعد منصرف شدم به دلیل مشغله ای که دارم ...
انشاالله بار شما هم زود برسه صحیح و سالم...
راستی من لئوپارد ندارم جز همون لئوپارد که نژادش بولداگ هست ...
این که توی تصاویر آخر هستش رد اسپاتد گیرین هست ... که سبز و قرمزه ...
مرسی از نظرت دوست گلم ...
خب سوتیه دیگه کاریش نمیشه کرد!این همون رد اسپات بار قبلی اقا فتحیه دیگه درسته؟معروف بود تو بارشون!من خودم بیشتر با بچه های رد اسپات سر و کار داشتم و بزرگسالشو به این شکل ندیده بودم
ایشالا به سلامتی براتون ابش بچرخه.داداش تکثیر اینا چیزی داشتید؟ماهیا به جز اون رو بامبینی چیزی جفت شدند؟
دوتا جفت دارم ك تخم ريختن ولي ب دليل اشتباه خودم از استرس تخم خوردنخب سوتیه دیگه کاریش نمیشه کرد!این همون رد اسپات بار قبلی اقا فتحیه دیگه درسته؟معروف بود تو بارشون!من خودم بیشتر با بچه های رد اسپات سر و کار داشتم و بزرگسالشو به این شکل ندیده بودم
ایشالا به سلامتی براتون ابش بچرخه.داداش تکثیر اینا چیزی داشتید؟ماهیا به جز اون رو بامبینی چیزی جفت شدند؟
وسط تخم ريزي بودن و من متوجه نشدم
ابو سيفون زدم تخمارو خوردن
حالا تو تانك اصلي هستن
همون بلو پيژن چكربورد كه ديدي تو عكس
ي جفت جديد هم دارم كه اونا هم تازه رسيده دستم
شرايطشون نرمال ش عكس ميزارم
اهان!این رو میدیم میفهمیدم رد اسپات بوده!ایشالا 2 سال دیگه برای خالص کردن و لاین کردن برخی از اراپشنهام باید لیوپاردای خاص و رد اسپات بگیرم که زحمتشم بازم با استاد فتحیه
اون میکس دل رو هم دیدم خداییش خیلی کولاک بود وقتی اقا فتحی گذاشتند اون پستو..همه اشتباهی میرفتیم!!!
سالاری داداش!
قربونتاهان!این رو میدیم میفهمیدم رد اسپات بوده!ایشالا 2 سال دیگه برای خالص کردن و لاین کردن برخی از اراپشنهام باید لیوپاردای خاص و رد اسپات بگیرم که زحمتشم بازم با استاد فتحیه
اون میکس دل رو هم دیدم خداییش خیلی کولاک بود وقتی اقا فتحی گذاشتند اون پستو..همه اشتباهی میرفتیم!!!
سالاری داداش!
حالا ويتامين و پروبيوتيك دست سازشونم تست دارم ميكنم
خيلي خوب بوده تا الان
موفق باشيد داداش
اون پودره دیگه درسته؟همون که امینو اسیدها و ویتامینا رو داره؟حتما منم تست میکنم این سری ببینیم چی میشه!لامصب ماهی نرم کمبود اسید فولیک داشته خودم بی خبر بودم!حاجی همه عاصا رو جدا کردی بردیا!راستی تو پیج اسم کاربریتون چیه؟
ناقابله
بله همون پودر
همين اسم كه اينجا دارم همه جا همين اسمه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.