سلام دوست عزیز یعنی قبل از طی شدن سیکل هم میشه گیاه گذاشت؟ اگه چراق روشن باشه جلب رشد نمیکنه؟سلام
احسان جان ساعات کار کرد رف باید بر خلاف ساعات روشنی تانک باشه البته از الان هم میتونی روشنش کنی ولی به دلیل اینکه نیترات و فسفات کمتری تولید میشه رشد چندانی نداره . میتونی هم بعد از اینکه چند تا موجود به تانک اضافه کردی روشنش کنی ولی به نظر من اگه از همین الان روشن کنی خیلی بهتره و چون نور و محلول آهن رو بهش میدی گیاهات میتونن رشد داشته باشن .البته هر کسی نظری داره .در ضمن اول باید مقداری گیاه تهیه کنید
تا نظر اساتید چی باشه

سلام دوستان این اسکیمر بنده خیلی فکرمو مشغول کرده دوتا عکس میزارم که یکی اسکیمر منع و یکی دیگه یه عکس از اینترنت گرفتم جفت اسکیموها مثل همه ولی چرا اسکیمر من کفش بالا نمیاد همه تنظیماتشم انجام دادم ولی بیشتر از نصف لوله کاپ بالا نمیاد ولی اون یکی اسکیمر چه کفی کرده ..هر دوتاشونم مثل همن یعنی مینی اسکیمر ماکرو راستی من هنوز سیکلم طی نشده و موجودی توی آکم ندارم تنها امیدواریم همینه
![]()

سلام دوست عزیزسلام دوستان این اسکیمر بنده خیلی فکرمو مشغول کرده دوتا عکس میزارم که یکی اسکیمر منع و یکی دیگه یه عکس از اینترنت گرفتم جفت اسکیموها مثل همه ولی چرا اسکیمر من کفش بالا نمیاد همه تنظیماتشم انجام دادم ولی بیشتر از نصف لوله کاپ بالا نمیاد ولی اون یکی اسکیمر چه کفی کرده ..هر دوتاشونم مثل همن یعنی مینی اسکیمر ماکرو راستی من هنوز سیکلم طی نشده و موجودی توی آکم ندارم تنها امیدواریم همینه
دلیلش رو خودتون فرمودید
تا زمانی که اولین موجود زنده رو به تانک اضافه نکردید نیازی به روشن کردن اسکیمر نیست ( میگم موجود زنده چون لیوراک هم جزوش محصوب میشه)
و این رو هم اضافه کنم که اسکیمر رو جوری باید تنظیم کنید که صطلاحا کف خشک جمع کنه.

سلام مرسی از راهنمایتون .یخورده لایثراک توی تانک هست ولی موجود دیگه ای نیست پیچ تنظیمشو هر چی باز میکنم و میبندم خیلی فزق نمیکنه اصلا کف بالا نمیاد که بریزه تو کاپ چه کف خشک چه آبدار ولی از ترکیدن حبابها داخل لوله کاپ یخورده آب زرد خیلی کم رنگ داخل کاپ جمع شده ولی کف مثل عکسی که از اینترنت گرفتم بالا نمیاد..پس شما میفرمایید وقتی آب یخورده کثیف بشه درست میشه بله؟

خواهش می کنم دوست عزیزسلام مرسی از راهنمایتون .یخورده لایثراک توی تانک هست ولی موجود دیگه ای نیست پیچ تنظیمشو هر چی باز میکنم و میبندم خیلی فزق نمیکنه اصلا کف بالا نمیاد که بریزه تو کاپ چه کف خشک چه آبدار ولی از ترکیدن حبابها داخل لوله کاپ یخورده آب زرد خیلی کم رنگ داخل کاپ جمع شده ولی کف مثل عکسی که از اینترنت گرفتم بالا نمیاد..پس شما میفرمایید وقتی آب یخورده کثیف بشه درست میشه بله؟
این تایپک رو مطالعه بفرمایید خالی از لطف نیست
http://www.parsipet.ir/thread283.html
موفق باشید و شاد

سلام مرسی از راهنمایتون .یخورده لایثراک توی تانک هست ولی موجود دیگه ای نیست پیچ تنظیمشو هر چی باز میکنم و میبندم خیلی فزق نمیکنه اصلا کف بالا نمیاد که بریزه تو کاپ چه کف خشک چه آبدار ولی از ترکیدن حبابها داخل لوله کاپ یخورده آب زرد خیلی کم رنگ داخل کاپ جمع شده ولی کف مثل عکسی که از اینترنت گرفتم بالا نمیاد..پس شما میفرمایید وقتی آب یخورده کثیف بشه درست میشه بله؟
سلام
شما میتونید با تنظیم خروجی آب اسکیمر سطح کف داخل کاپ اسکیمر را تنظیم کنید
یعنی هرچقدر خروجی کمتر باشه سطح کف بالاتره
موفق باشید

سلام دوست عزیز
رو بدنه اسکیمرهای اینترنال یه خط داره به اسم water level که باید هم سطح اب باشه،ممکنه اسکیمر شما از از سطح اب بالاتر از حد استانداردش باشه که با بستن کامل شیر باز هم اب سر ریز نمیشه

سلام نه دوست عزیز تا همونجایی که روی جعبه کشیده داخل آب هست نمیدونم عیب از چی هست .بیخیال خودش خوب میشه

سلام احسان جان
بله میتونید گیاه بذارید ولی میزان رشدشون کمتر هست تازمانی که موجود زنده به تانک اضافه کنید .
درمورد سوال دوم هم باید گیاه بذارید بعد لامپ رو روشن کنید .بدون گیاه اگه لامپ رو روشن کنید بله جلبک رشد میکنه.
انتخاب سریع یک انجمن

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.

سلام دوستان این اسکیمر بنده خیلی فکرمو مشغول کرده دوتا عکس میزارم که یکی اسکیمر منع و یکی دیگه یه عکس از اینترنت گرفتم جفت اسکیموها مثل همه ولی چرا اسکیمر من کفش بالا نمیاد همه تنظیماتشم انجام دادم ولی بیشتر از نصف لوله کاپ بالا نمیاد ولی اون یکی اسکیمر چه کفی کرده ..هر دوتاشونم مثل همن یعنی مینی اسکیمر ماکرو راستی من هنوز سیکلم طی نشده و موجودی توی آکم ندارم تنها امیدواریم همینه