سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم نژاد این ماهی چی هست؟
باتشکر
![]()
سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم نژاد این ماهی چی هست؟
باتشکر
![]()
سلام دوستان...
بد استایل شدن و شکستگی روی پیشونی دیسکس ژنتیکی و وراثتی هست؟یا به نحوه مراقبت و رسیدگی اون ربط داره؟
برای مثال من یک دیسکس دارم که رنگ خوبی داره اما استایل خوبی نداره و یه زاویه تند و شکستگی روی پیشونیش داره,حالا اگر این دیسکس من با یه دیسکس دیگه جفت بخوره بچه هاش در صورتی که بهشون خوب رسیدگی بشه بازم ممکنه بد استایل بشن؟
با تشکر
سلام :سلام دوستان...
بد استایل شدن و شکستگی روی پیشونی دیسکس ژنتیکی و وراثتی هست؟یا به نحوه مراقبت و رسیدگی اون ربط داره؟
برای مثال من یک دیسکس دارم که رنگ خوبی داره اما استایل خوبی نداره و یه زاویه تند و شکستگی روی پیشونیش داره,حالا اگر این دیسکس من با یه دیسکس دیگه جفت بخوره بچه هاش در صورتی که بهشون خوب رسیدگی بشه بازم ممکنه بد استایل بشن؟
با تشکر
جواب تمام سئوالات شما درون خود سئوال شما موجود هست
مسئله وراثت رسیدگی خوب نوع بیماریهایی که گذروندند تغذیه و .......... همه و همه تاثیر دارند
سلام خدمت دوستان
برای چسبوندن پوستر پشت اکواریوم فقط اب و مایع استفاده میکنید یا اینکه چیز دیگه ای مثل چسب و ... هم میزنید
اخه من هر کاری میکنم بعد از یک مدت دوباره هوا میگیره
ممنون
سلام اگر هر دو سطح شیشه و پوستر را خوب با آب و مایع خیس نمایید و بعداز چسباندن خوب با کاردک آب را خالی نمایید مشکل حل میشود
اقا بابک فکر کنم نیما جان از قسمت چسبدار بوستر برای چسبوندن به شیشه اکواریوم استفاده نمیکنن که بعد یه مدت هوا میگیره.
بهترین گیاه واسه تانک دیسکس چیه؟ و چطوری میشه حلزونهایی که معمولا با گیاهان هستند از بین برد؟
باتشکر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.