سلام دوستان لطفا يه كم در مورد جيدن لايوراك در تانكهاي كوجك مثل tl550 توضيح بديد و اكه بر أتون ممكنه توضيحتون رو با عكس همراه كنيد (كل حجم تانكم با سامبش ١٢٠ ليتره طول ٥٠ ارتفاع ٤٥ عرض ٣٧)
سلام دوستان لطفا يه كم در مورد جيدن لايوراك در تانكهاي كوجك مثل tl550 توضيح بديد و اكه بر أتون ممكنه توضيحتون رو با عكس همراه كنيد (كل حجم تانكم با سامبش ١٢٠ ليتره طول ٥٠ ارتفاع ٤٥ عرض ٣٧)
اگه kh رو با جوش شیرین بالا ببریم بعد از قطع مصرف جوش شیرین kh بالا میمونه یا دوباره میاد پایین؟
ریف ندارم فقط ماهی هست .منظور من این بود که من kh 8 دارم و 1 ساله ثابت مونده روی همین مقدار اما من اون رو با جوش شیرین به 10 رسوندم .حالا خاستم ببینم دیگه رو 10 میمونه ؟
خود سنگهای داخل تانکتون هم مصرف کننده kh هستن
نه ثابت نمیمونه،بهترین راهش اینه چند هفته تست بزنید میزان مصرف هفتگی که دستتون اومد دیگه احتیاج به تست هفتگی نیست،البته این در شرایطی که شما سنگ یا ریفی کم م زیاد نکنید
موفق باشید
سلام دوستان میخوام بدونم میشه 2 تا یلو تانگ رو با هم نگهداری کرد؟
سلام دوست من
شدن میشه اما باید یکسری شرایط را رعایت کنید
اول ایینکه همزمان وارد کنید
دوم اگه یکی دارید و میخواید ماهی جدید وارد کنید باید ماهی جدید بزرگتر باشه ، همینطور میزان لایوراک تاک به نسبت زیاد باشه تا ماهی جدید بتونه برای خودش مخفی گاه پیدا کنه
اوایل یکسری درگیری دارن که به مرور زمان خوب میشه
موفق باشدی
بنظر من توی تانک 550 و تانکهای مشابه شیب دادن به سنگها از سمت شیشه پشت به شیشه جلو جلوه بهتری داره فقط سنگها کوچک باید باشه تا پر بودن تانک را نشون بده و فضای کافی هم برای ماهی و ریف بوجود بیاد
موفق باشید
شما سعی کنید از محصولاتی که بصورت تخصصی برای پایداری و یا افزایش سختی تو بازار وجود داره استفاده کنید
شاید کسایی باشن که از جوش شیرین استفاده کنن ولی مطمئن باشید جوش شیرین ناخالصی زیادی داره و تبعات داره
ممنون از راهنماييتون براي اولين لايه ي لايوراكا كه قراره همه لايوراكا روش سوار بشن هم از لايوراك كوجك استفاده كنم به نظرتون جند كيلو كافيه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.