سلام
من تونستم شناور رو تهیه کنم
البته با سختی فراوان در تهران
من تونستم شناور رو تهیه کنم
البته با سختی فراوان در تهران
از پاساژ آلمینیوم در خیابان جمهوری تهران فکر کنم طبقه4 بود
وسایل آب سردکن داشت تنها توی اون پاساژ
قیمتش شد42000 تومان
از خیابان پامنار هم طلق خریدم دادم سوراخ کردن و خم های لازم رو طبق سلیقه خودم و با توجه به شکل سامپ دادم ساختن که شد6000 تومان
از میدان توپخانه به طرف خیابان پامنار هم قطعات هیدرولیکی اتصال آب مثل لوله اتصال و شیر لازم جهت وصل لوله به تانک آب رو فراهم کردم
الان در مسافرت هستم و شناور هم داره خوب کار میکنه
اگه سوال در مورد طریقه نصب و یا شیوه طراحی داشتید پیام بدبدی
من تا ته کار رفتم و دقیق بلد شدم راه طراحی و نصب شناور رو البته دوستان هم کمک کردند که ازشون در انجمن تشکر میکنم
سلام
از پاساژ آلمینیوم در خیابان جمهوری تهران فکر کنم طبقه4 بود
وسایل آب سردکن داشت تنها توی اون پاساژ
قیمتش شد42000 تومان
از خیابان پامنار هم طلق خریدم دادم سوراخ کردن و خم های لازم رو طبق سلیقه خودم و با توجه به شکل سامپ دادم ساختن که شد6000 تومان
از میدان توپخانه به طرف خیابان پامنار هم قطعات هیدرولیکی اتصال آب مثل لوله اتصال و شیر لازم جهت وصل لوله به تانک آب رو فراهم کردم
الان در مسافرت هستم و شناور هم داره خوب کار میکنه
اگه سوال در مورد طریقه نصب و یا شیوه طراحی داشتید پیام بدبدی
من تا ته کار رفتم و دقیق بلد شدم راه طراحی و نصب شناور رو البته دوستان هم کمک کردند که ازشون در انجمن تشکر میکنم![]()
سلام
در مورد اون سه راهی شلنگ آب و اون شیر پلاستیکی که در سر راه لوله آب قرار دادید سوال داشتم
نمونه اون شیر و اون سه راهی رو از کجا تهیه کردید؟
من خیلی گشتم ولی شبیه اونها رو پیدا نکردم
ممنون میشم آدرس بدید در تهران کجا هست
در مورد اون سه راهی شلنگ آب و اون شیر پلاستیکی که در سر راه لوله آب قرار دادید سوال داشتم
نمونه اون شیر و اون سه راهی رو از کجا تهیه کردید؟
من خیلی گشتم ولی شبیه اونها رو پیدا نکردم
ممنون میشم آدرس بدید در تهران کجا هست
دوستان از این رله های کنترل سطح تا حالا تو آب شور استفاده کردن ؟ جواب میده ؟
فلوترالکترونيکي (کنترل سطح مايعات ) Liquid Level Monitoring / Model : LM-20K
فلوترمکانيکي ( فلوترشناور) Mechanical Floter/ Model :SH-LLC
سلام دوستان کسی هست در این مورد نظر بده من و آقا ایمان میخواییم یکی درست کنیم یا یدونه آمادشو بخریم.
راستی من تانکم با دستگاه تصفیه آب حدود 8 9 متر فاصله داره برای وصل کردن کنترل سطح برای تانکم باید چی کار کنم؟
ممنون
سلام
دستگاه های کنترل سطح آب دیگه ای هست که دوستان میساختن با شناور و .... کار می کرد ولی یکم خطرناکن گاهی ممکنه رسوب بگیرن و بعد آب دیگه قطع نکنه وآب سر ریز بشه و...
کلا چرا میخاید دستگاه کنترل سطح آب بزارید؟
اضافه کردن اب تبخیر شده خیلی هم کار سختی نیست اگه نگران مسافرت هم هستید روش هایی براش هست که بشه یه کاریش کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)