دوست عزیز چرا از روزنامه داخل کفی قفس استفاده نمیکنین ، اینطوری واسه تمیز کردن قفس خیلی راحتین!
تا جایی که من میدونم خیار جز میوه های ممنوعه واسه کاسکوست !
من نمیدونم دوستان نظرشون در مورد سن کاسکوتون چقدره ، ولی اگه تصمیم به پس دادنش نداشتین و خواستین نگه دارین ، بنظر من زیاد به سنش حساس نشین چون اینطوری میره رو اعصابتون
همچنین بهتره تا یکی دو هفته اول فقط ظرف آب و غذاش رو عوض کنی و بذاری باهات آشنا شه !
یه چیز دیگه هم اینکه بنظر میاد چوب نشیمنش از ظرف غذاش خیلی دوره ، اگر یکم ببرین نزدیک تر بهتره بنظرم! یه ظرف دیگه هم میتونین مابین این دو تا وصل کنین و برا غذای تر ازش استفاده کنین!
سلام
وقتی میگن یه کاسکو دچار ضعف عمومی و بیرون زدگی استخوان جناغ سینه هست اینو چطوری میشه تشخیص داد؟
متوسط وزن نرمال یه کاسکو باید در چه محدوده ای باشه؟
خوب شد گفتید پس دیگه بهش خیار نمیدم دوستان کشمش چطور براش ضرری نداره یا نباید بهش داد؟منظورم نخود و کشمش هستش اجیل چقد باید بهش بدم در روز ؟درمورد ابپز کردن عدس و ماش نظرتون چیه؟
نشیمنش رو چطور میتونم ببرم نزدیک وقتی دست به قفس میزنه دیونه میشه ظرف اضافه هم چطور میتونم اضافه کنم چون فقط 2 جا داره اگه میشه یکم راهنمایی کنید
در مورد قسمت اول منم تقریبا آماتورم ، نمیتونم خوب جوابتون رو بدم ولی بنظرم تایپیک تغذیه رو کامل بخونید ، کاملا متوجه میشن!
چوب رو میتونی از بیرون قفس یه دو سه تا میله بیاری اینورتر ، البته اگه الان وحشه میتونی یه چندروز صبر کنی رفتارش آرومتر که شد جابجا کنی
در مورد ظرف هم میتونی از ظرف هایی که به میله ها وصل میشه استفاده کنی ، ولی خب مجبوری واسه تمیز کردن ظرف سوم، درب قفس رو باز کنی
فعلا خیلی میترسه با بدبختی تونستم قفسس رو تمییز کنم خیلی ترسیده بود روزنامه هم گذاشتم یادم رفته بود بزارم تعذیه هم خوندم ولی خب من خیلی اماتورم و میخوام همه تلاش خودمو بکنم تا بهترین تعذیه رو داشته باشه اگه کسی از دوستان میدونه نخود و کشمش براش ضرر نداره و ارزش غذایی براش داره راهنمایی کنه براش بامیه و موز و کلم هم خریدم البته از موز و خرما اصلا خوشش نیومد از انجیر خشک و فندق هم استقبال نکرد پسته و بادام زمینی و تخمه بیشتر خورد درمورد ماش و عدس ابپز هم اگه کسی میدونه براش خوبه راهنمایی کنه تا براش فراهم کنم دوستان من صبح ها بهش سبزی جات میدم شبا بهش اجیل ( بسته . بادام زمینی . انجیر خشک . فندق . بادام ) میدم سه وعدع بهش غذا بدم یا دو وعده؟ ببخش انقدر سوال میپرسم اخه تاحالا کاسکو نداشتم و نمیدونم چیا باید بهش بدم
راستی یک سوال دیگه من شبا جام جهانی رو نگاه میکنم و یک پارچه که از خوده پرنده فروشی گرفتم روش میندازم و چراغ رو خاموش میکنم و با صدای کم بازی نگاه میکنم برای خوابش مشکل ایجاد نمیکنه یا اذیت نمیشه؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)