ایشون دکتر هست و بهتر میدونه کدوم دارو مناسبه . اگه دارو مناسب طوطی نبود اصلا به شما نمیگفت اما اینکه بخواید از این دارو استفاده کنید به تصمیم خودتون بستگی داره . چون دکتر به شما گفت باید رادیوگرافی بشه و بعد نظر بده. ما نمیتونم بگیم چه تصمیمی بگیرید . ممکنه شما قبول نداشته باشید یا قبول داشته باشید ولی نخواید دارو رو تهیه کنید چون شک دارید .. من فقط با توجه به توضیحاتی که دادین مواردی که نیاز بود رو به شما گفتم
من خودم تو موقعیت های مختلف که به نظرم نیاز هست که یه دکتر نظر بده باهاشون تماس میگیرم
نیاز باشه میگه بیارش که ویزیتش کنم که حتما میبرمش ( منم تهران نیستم )
اگه مشکل خاصی نباشه میگه که اصلا نیاز به دارو نیست یا نیاز نیست ببرمش
اگه مشکلی باشه که با دارو حل شه ، دارویی اگه معرفی کنه استفاده میکنم چون کلا قبولش دارم ( این نظر کاملا شخصیه )
در هر صورت هر تصمیمی که برای طوطی هام بگیرم مسئولیتش با خودم هست.
مرسی دوستان بابت جواب دادن من به فروشنده مراجعه کردم و گفتش کاسکو تا 2 سال هستش ممکنه اصلا چشاش سفید نشه ممکنه اصلا زرد هم نشه خیلی گفتش من 1300 خریدم کاسکو دیگم داشت گفتش میتونی یکی دیگه برداری ارزون ترم هستن بقیه پولتو میدم ی رسیدم نوشت و بهم داد گفتش اگه بالای 3 سال بودش میتونی پسش بیاری من صبح پرواز دارم کاسکو رو هم دارم میبرم دیگه نمیدونم چکار باید بکنم من کاسکو رو از اقای .... خریدم
راستی کاسکو من وحشی هستش
این جمله یعنی چی "ممکنه اصلا چشاش سفید نشه ممکنه اصلا زرد هم نشه " ؟
عکسی که گذاشتید یه کاسکوی دو ساله رو نشون نمیده!!! دیگه با این همه عجله وقتی کاسکو میخرید از این عجله سو استفاده میکنن و طوطی رو به هر سنی که میخوان به مشتری میفروشن.
شاهپر هاش هم به نظرم مشکل داره . حالا یه عکس بهتر و با کیفیت تر از چشمش و پر و بالش بذارید
سلام دوستان
چون جای قفس کاسکوی من گوشه هال هست ، اشکال نداره موقع خواب ، شبا جاش رو تغییر بدم و ببرمش داخل یه اتاق که خیلی ساکت و تاریک هست و صبحا برگردونمش سرجاش تا اینطوری کاسکو بتونه مدت بیشتری استراحت کنه؟؟؟
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)