خوب میریم سراغ تغذیه
من برای تغذیه اول دیسکس هام از دل گوساله ؛ میگو ؛ ماهی قزل ؛ اسفناج ؛ فلفل دلمه، هویج و ... استفاده کردم
طی صحبتی که با جناب فتحی هم داشتم و راهنمایی که توی پیجشون کردن یک سری نکات رو فرمودن که من هم تصمیم گرفتم از تجربه ایشون استفاده کنم
همه ی این موارد رو + پودر دست سایز ویتامین هر هفته 2 بار برای اونها استفاده میکنم و پروبیوتیک که مخصوص آنزیم های معده و بدن دیسکس هست و عصاره سیر ...
+ غذای خشک که 2 بار در روز تغذیه میشن (اوشن)
این هم غذای جدید که برای تنوع در غذاییشون در نظر گرفتم
دل بوقلمون + ماهی کیلکا + میگو+ مخمر آبجو+پورد فلفل دلمه + هویج (با پوست شیشه ای که حاوی آرژنین هست)
دلیل استفاده از کیلکا و حذف ماهی قزل و کلا ماهی آب شیرین:
حتما باید توجه داشت که از انواع ماهی های اب شیرین استفاده نشود چون ماهی های اب شیرین مانند کپور یا قزل الا میتوانند بیماریهای مشترک زیادی با دیسکس شما داشته باشند
من به شخصه اکثر ماهیهارا تست کردم و از ماهی کیلکا بهترین نتیجه را گرفتم که ان به دلیل درصد بالای چربیهای غیر اشباع در بدن ماهی کیلکا میباشد و جالب است بسیاری از تولید کنندگان موفق نیز از ماهی کیلکا استفاده کرده اند (من سر ماهی را نیز استفاده میکنم)البته اگر ماهی کیلکا در دسترس نبود میتوان از ماهی سالمون ویا هر گونه ماهی اب شور استفاده کرد
من بجز ماهی از میگوی خوراکی هم استفاده میکنم چون بسیار برای دیسکس لذیذ بوده و مقادیر فراوان چربیهای امگا را به ترکیب غذایی می افزاید
و اما با گزینش ماهی کیلکا ما با یک تیر دو نشان میزنیم که ان استفاده از اسکلت بدن ماهی ، جمجمه و مغز ان است که موجب براورده شدن بخشی از نیاز به مواد معدنی در جیره غذایی خواهد شد
با توجه به صحبتهایی که شد اسفناج رو حذف کردم ( البته توی میکس دل گوساله چند برگ زدم...)
در اکثر مقالات به اشتباه از اسفناج، گل کلم،کدو،سویا،بادام زمینی و.... نام برده میشود که همگی اشتباه هستند چون اولا به دلیل نیاز فراوان به پروتئین جانوری استفاده بیش از ۵٪ ترکیب گیاهی در غذای دست ساز جایز نیست و ما باید در کمترین حجم بهترین و مفید ترین فیبر را اضافه کنیم
باز هم من با یک تیر دو نشان زدم و جلبک اسپرولینای افزوده شده به عنوان تامین منبع امینو اسید خود بهترین فیبر افزوده شده به ترکیب است ولی میتوان به همراه جلبک اسپرولینا مقدار اندک هویج نیمپز اضافه کرد(پوست شیشه ای سطح هویج نباید گرفته شود چون بهترین منبع ارژنین میباشد) دلیل گزینش من از هویج و اسپرولینا وجود بتا کاروتن و انواع امینو اسید در کنار خواص فیبرکس میباشد که البته در این گزینش از تجربیات بسیاری از صاحبین نظر بهره جستم
امیدوارم با انتقال این مطالب کمکی به دوستان بشه در این زمینه ...
![]()
![]()