سلام
مبارک باشه.
فقط برای قرار دادن پمپ روی درب حتما به روشی که به عنوان اصلاحیه گفتم عمل کن . اونجوری چون پمپ تو آبه مشکلی براش پیش نمیاد . مخصوصا پمپ شما که قدرت بیشتری داره و گرمای بیشتر .
http://www.parsipet.ir/thread25261-9.html#post183404
شاد و پیروز باشی
محمّد رازقی
خوب الان من این بر عکس رو متوجه نشدم .... یعنی پمپ باید کدوم طرف باشه ...
اون قسمت که زیر پمپ هست و مکش میکنه رو به کدوم طرف باشه ؟ اون سری که خروجی هست کدوم طرف باشه ؟
شما که می خوای از لوله برای رفت و برگشت استفاده کنی ، دیگه نیازی به شیر شلنگ خور نبود و بهتر بود همین شیر معمولی با رابط لوله می خریدی.
فقط مشکل لوله اینه که برای تمیز کردن فیلتر سطلی جابجا کردنش سخت می شه . که اگه جای قرارگیریش قابل دسترسه و برای بیرون آوردن اسفنج ها و پد ها از توش نیاز به جابجاییش نداری ، مسئله ای نیست.
این همه خرج که کردی یه زحمت بکش برای خروجی آب از فیلتر هم شیر 3/4 بگیر بجای 1/2
ببین حالت عادیه پمپ به شکلیه که محل مکش آب پایین قرار داره.
حالا من می خوام طوری نصبش کنی که محل مکش آب بالا قرار بگیره.
برای خروجیش هم از یه رابط استفاده کن و اونو به شیر خروجی محفظه وصل کن.
شاد و پیروز باشی
محمّد رازقی
نه اشتباه متوجه شدید ... لوله ها فقط برای مکش و ورود اب هست ... بین فیلتر تا اون لوله ها شیلنگ نصب میشه .... (در اصل همون عصایی میشه ....
در ضمن مگه خودتون نگفته بودین ورودی رو بزرگتر بگیرم ... خوب تو عکسی که گذاشتین هم ورودی شما بزرگتر هست ...
و خروجی 1/2 ....یعنی من اشتباه متوجه شدم ؟
قضیه پمپ رو هم فهمیدم ... ممنون
ببین علی خان من محفظه و ورودی و خروجی رو با توجه با پمپ 700 لیتر بر ساعت در نظر گرفتم و ساختمش و خداروشکر با وجود اینکه جز اولین نمونه های ساخته شده بود داره خوب کار می کنه و کاملا ازش راضیم.
وقتی شما فیلترتون رو 1400 می گیرید مسلما حجم بیشتری از آب قراره در گردش باشه و این لازمش قطر بیشتره تا به پمپ فشار نیاد.
اینم که گفتم شیر رو بزرگتر کنید برای اینه که خیالمون کاملا راحت بشه.
برای فیلتر هم باید از یه سری پایه استفاده کنی تا بین محل مکش آب و درب فاصله بیوفته که این البته به طرح شما برای سوار کردن پمپ روی درب بستگی داره.
شاد و پیروز باشی
محمّد رازقی
خوب پس الان یکم کارمو سخت کردین ... 3 تا سوال ...
1- پس خروجی رو که 3/4 بزنم ورودی همون خوبه یا اونم باید دو برابر این بشه ؟
2- کار رو خیلی سخت کردید زیر اون پمپ به سختی میشه چیزی قرار داد!! خودتون از چی استفاده کردین :4:
1 - نه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد حالا اگه می خواید خیالتون خیلی راحت بشه برای ورودی هم از تجهیزات 1 استفاده کنید.
بازم می گم اگه اختلاف ارتفاع سطح آب با فیلتر مناسب باشه مشکلی پیش نمیاد.
2- من از قسمتی از بدنه مخزن فیلتر استفاده کردم . متاسفانه عکسش رو نمی تونم پیدا کنم. هر چی که فاصله مناسب برای رد شدم آب رو ایجاد کنه .
3 - نپرسیدید تا جواب بدم.
شاد و پیروز باشی
محمّد رازقی
3 - این که اگر نخوام دیگه خرج کنم :4: به جای اون شیر 1/2 شیر 2/5 رو ببندم و اون وردی اب رو مستقیم
کنم چه مشکلی میتونه پیشه بیاد ؟
اگر بنا به وقت سرویس هست که میتونیم یه جای شیلنک رو برگردونیم تا اب به سمت پایین حرک نکنه ...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)