سلام برای تخمه هرچی کمتر بدید بهتره روزی40تا دونه هم بدید خوبه به جای تخمه میتونید از سبزیجات.میوه ها.موادکلسیم دارو.....استفاده کنید خیل بهتره چون فواید بیشتری نسبت به تخمه دارم اگر نظر خودم رو بخواید من که اصلا تخمه نمیدم و لی اگر بدم هفته ای50دانه بقیه دیگه از سبزیجات و.....استفاده می کنم.....
راستي ادرس ندادين ها!!!!!
اين بازار ژرنده فروش ها كجاست دوستان؟
اين جمعه بازار پرنده ها كجاست دوستان! ميشه راهنمايي كنيد!!!
ممنون
دوستان سلام
آیا کسی از دوستان از این مارک غذا استفاده کرده؟ اگر آره میشه در مورد کیفیتش و دوست داشتنش برا طوطی توضیح بدین؟
توی این ویدئو های آموزشی خارجی ، دیدین وقتی میخوان به کاسکو جایزه بدن یه سری دانه های رنگی خیلی کوچیک میدن که طوطی خیلی بهش علاقه داره ، میشه بگین غذا های خیلی کوچیکی که کاسکو علاقه زیادی بهشون داره رو معرفی کنین؟
ممنون
![]()
سلام يه سوالي تو ذهنمه!!
كاسكو بايد تو يه سني حرف زدن ياد بگيره !اينو ميدونم كه بعد 1سالگي حرف زدن يادميگيره! ولي اينو نميوندم كه تا اخر عمرش ميتونه كلماته جديد ياد بگيره يا نه مثلا تا 4 5 سالگي!ميشه يه توضح كوتاه بديد به من!
راستي يه كاسكويي كه 4 5 سالشه ولي حرف زدن بلد نيست اميدي بهش هست كه ياد بگيره!!!!!
ممنون دوستان! خيلي با اين تاپيك حال ميكنم!!!
سلام دوست عزیز هیچ موقع نباید نا امید شد کاسکو هرچه سنش بره بالا تر معمولا یادگیری اون کند تر میشه اونم نه به دلیل کم شدن هوشش چون هرچه به سن بلوغ و جفتگیری نزدیک تر شه هورمون های جنسی که تو بدنش ترشح میشه باعث میشه فکر و ذهنش ب سمت جفت و جفتگیری بره و کمتر توجه کنه ./
بله کاسکو 4.5 ساله هم میتونه یاد بگیره ولی خیلی خیلی سخته یاد دادنش و پیشنهاد میکنم اگه قصد خرید کاسکو رو دارید جوجه رو بگیرید که زیر 3 سال جوجه هستن .
موفق باشید .
بچه ها قیمت جوجه کاسکو تیمنه چنده الان ؟ راسته میگن 30 درصد گرون شدن پرنده ها ؟
جوجه تیمنه تو بازار اگر وحشی و سالم باشه حدود 1200 قیمت داره،فکر هم نکنم الان قیمتها بالا رفته باشه
برای به حرف افتادن طوطی همیشه توصیه میشه که طوطی از سنین قبل از بلوغ و پایین تهیه بشه که هم رام بشه و هم به حرف بیاد؛بعد از بلوغ به دلایل بلوغ اگر قبلا به حرف نیوفتاده باشه احتمال به حرف افتادن اکثر طوطی ها تقریبا زیر 20 درصده اما برای کاسکو که هوش بالایی داره تقریبا 50 درصد کاسکو های بالغ هم اگر باهاشون کار بشه به حرف میان.
اما اگر طوطی به حرف افتاده باشه حالا چه جوجه باشه چه بالغ باز هم کلمات جدید یاد میگیره حتی اگر 20 سالش باشه چون استارت سخنگویی تو ذهنش زده شده؛مهم همون چند کلمه اوله که اگر بگه دیگه خیالتون راحت که کلمات جدید یاد میگیره
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)