این حالت تهاجمی که شما می فرمایید خیلی قابل توجه نیست مخصوصا اگر پرنده دستی باشد و در دوره ای که می خواهند تخم گذاری کنند و جوجه بزرگ می کنند هست ولی در کل در زمانی که بالغ میشوند ممکن است کمی تند تر شوند که آنهم چون با شما انس دارد و اسباب بازی هم در اختیارش هست مسئله ای ایجاد نمی کند پس بهتر است پرنده تکی که نگه داری می کنید دستی و رام باشد
دوستان نظرتون درباره سن و جنسیت این عروس بگید ممنون میشم
بهترین سن برای رام و دستی کردن عروس چه زمانیه؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
اگر بتوانید جوجه ای تهیه کنید که سرلاکی بزرگ شده باشد که خیلی خوب است اما جوجه هایی که توسط والدینشان تغذیه شده اند و تازه خودشان مستقل شده اند و دانه می خورند هم گزینه مناسبی هستند که حدودا 2 ماهه اند.
البته بعد از این سن هم می توانید جوجه را رام کنید اما هر چه سن جوجه بیشتر شود کار سخت تر میشود .
جفت عروس هلندی رو میشه از قفس بیرون نیاورد؟ اندازه قفس مناسب برای یک جفت چقدر است؟ جفت لوتینو با خاکستری بچه هاشون چی میشه؟
سلام دوستان یه راهنمایی
منیکی از جفتهامو به دلیل اساس کشی اجباری مجبور شدم جابجا کنم در زمان جابجایی جفت سه تخم داشت دقیقا روز نوزدهم ماه پیش تا امروز این سه تخم جوجه نشدن در کمال ناباروری بعد از جابجایی در مکان جید جفت پنج تخم دیگه هم گزاشت یعنی الان هشتا تخم هست اما امار دقیقی از روز تخمها ندارم فکر کنم نهایت تا روز بیست و پنجم اردبیهشت گزاشته باشن
امکان داره اون تخمها هم جوجه نشه ؟
تخمها رو بردارم یا بزارم باشه ؟
[QUOTE=mmoti;196788]جفت عروس هلندی رو میشه از قفس بیرون نیاورد؟ اندازه قفس مناسب برای یک جفت چقدر است؟ جفت لوتینو با خاکستری بچه هاشون چی میشه؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk[/QUOTEl با سلام بله میشه توصیه هم میشود که بیرون نباید اورد قفس هم در حدی که توش راحت باشد هر چقدر هم بزرگتر باشه بهتر . جوجه هم احتمالا ابلغ لوتینو یا مرواریدی در مورد رنگ جوجه نمیشه به درستی جواب داد
بله . جفتهای وحشی را هیچ کس از قفس بیرون نمیاورد مگر هر از گاهی برای پرواز کردن
جوجه هایشان اکثرا خاکستری و گلباقالی و لوتینو میشوند البته ممکن است رنگهای دیگر هم بدهند
سلام
آن 3 تخم خراب شدند باید آنها را بردارید تا جفت بتواند روی 5 تخم سری آخر درست بخوابد.
به تخم های جدید اصلا کاری نداشته باشید ممکن است جوجه داخلش باشد
یه جفت از یه نژاد احتمال داره بچشون چیزه دیگه دربیاد؟
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)