سلام من میخواستم جوجه دون خور ملنگو بگیرم خیلی از دوستان تو انجمن گفتن الان موقعشه اما الان که هرجا میرم میگن تموم شده و سال دیگه.
الان مجبورم عروس بگیرم و مسلما باید سن بالاش رو هم بگیرم چون زیر یه سال نیست
فقط چون تجربه ای ندارم میخواستم بدونم واسه خرید در سن بالا:
1. چه نوعی از عروس از لحاظ خو گرفتن و همه لحاظ بهتره؟ مثلا تو انجمن خوندم عروس لوتینو(سفید و سر زرد) زیاد کچلی میگیره و مناسب نیست
2. گرفتن نر بهتره یا ماده از نظر هوش و رام شدن؟ نحوه تشخیص چگونه هست؟
3. عروس از چه سنی به بعد دیگه رام نمیشه و نباید گرفت؟
ممنون
سلام.دوست عزیز تا همین الان هم جوجه های سرنگی ملنگو توی بازار فراوونه حالا چطور ممکنه فصل جوجه های تازه دون خور گذشته باشه؟
از اون بگذریم چرا باید عروس بالای یکسال بخرید؟وقتی این همه جوجه پرورشی ایران هست و داره خرید و فروش میشه؟
از نظر رنگ بندی و اخلاق و هوش هیچ فرقی بین رنگ ها نیست.ولی پولتون رو حروم خریدن عروس بالای شش ماه نکنید.
سلام دوستان عزيز من يك ماه پيش عروس هام تخم كرده بودن 5 تا رو تخم ها خابيده بود كه 20 روز بعد 4 تا تخم ديگه گذاشت با راهنمايي دوستان بعد يك هفته تخم ها رو از زيرش برداشتم هر روز صبح ها از ساعت 6.30شروع ميكردن به جيغ كشيدن البته بهش خوب ميرسم 2 هفته پيش ديدم نر مسته داره اواز ميخونه بعد رفت تو لك و پر هاش چند تاش ريخت لونه هم نذاشتم براشون امروز در كمال تعجب ديدم دارن جفت گيري ميكنن اخه بدون لونه و جفت گيري والا موندم ديگه سري قبل نطفه نداشتن تخم ها با راهنمايي دوستان قطرهad3eبراشون تهيه كردم كه اونم هنوز يه دستم نرسيده حالا چي كار كنم
سلام. وقتی جفت گیری می کنند به زودی تخم خواهند گذاشت اما شاید با تغییر جای قفس به محل پر رفت و آمد تر یا انتقالشان به قفس بزرگ تر این اتفاق نیفتد .ولی اگر این شرایط را ندارید من یک بار 2 تا قفس معمولی را در هایش را رو به هم باز کردم و به هم چسباندم و در هر قفس جداگانه ظرف دانه و آب گذاشتم که گاهی اوقات هر کدامشان در یک قفس بودند و موثر واقع شد
برایشان آب بگذارید تا آبتنی کنندحتی هر روز.
یک نکته دیگر هم اینکه حتما غذاهای محرک را حذف کنید مثل جوانه ها و هفت تخم و....
شما احتمالا در تغذیه مجدد جفت اشتباه کردید
شما به هیچ عنوان نباید غذای گرم بهشون میدادید
الان که دیگه کاری که شده و مطمئن باشید ماده تخم خواهد کرد حتی اگه جای لون و قفس عوض بشه و جاشون شلوغ
تو لک نرفته بود و اگه میرفت به این زودی تموم نمیشد
حالا هم برای قطره دیر نشده اما یادت باشه قطره بدون نور افتاب زیاد تاثیری نداره میتونی تا گذاشتنه تخمها بهشون بدی
جوانه ها به خصوص گندم و کف دریا فراموش نشه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)