جفتي رو كه جديدا توي قفس گذاشتم از اون قفس خارج كردم چون ماده همين فنچ زخمي به ماده اون جفت جديد خيلي حمله مي كرد مي تونم محل زخم رو ضد عفوني كنم چون مرتب جاي زخم رو به ميله ها ميكشه، عفونت نمي كنه؟
تخم مرغ هفته ای 1بار فقط سفیده بدم؟تخم مرغ بدم یا بلدرچین؟الان که تخم داره چی بدم بدنش ضعیف نشه؟بعد من 3بار مولتی ویتامین بچه دادم نمیرن؟کف قفسم به سختی تمیز میشه خیلی تکون میخوره تا تمیز شه الان 1هفتس تمیز نشده گند زدن حالا تخم دارن چه کنم؟کف قفس زرده هویج.... همه جی هست واسه 1هفته
بلدرچین بهترهتخم مرغ هفته ای 1بار فقط سفیده بدم؟تخم مرغ بدم یا بلدرچین؟الان که تخم داره چی بدم بدنش ضعیف نشه؟بعد من 3بار مولتی ویتامین بچه دادم نمیرن؟کف قفسم به سختی تمیز میشه خیلی تکون میخوره تا تمیز شه الان 1هفتس تمیز نشده گند زدن حالا تخم دارن چه کنم؟کف قفس زرده هویج.... همه جی هست واسه 1هفته
اگه داره تخم میزاره تخم مرغ بده اگه روش نشسته دیگه نده یکم کاهو بده هفته ای
مولتی ویتامین کودکان دزش بالاست یکدفعه ای نمیکشه به مرور کبدو از کار مینرازه و عمرشون کم میشه
با تمیزی قفس کاری نداشته باش
تقویتی هارو ته قفس نریز ،،،بریز توی در پوش های سس مایونز یا مربا اینجوری کثیف نمیشه قفس
من از امروز لون ها رو خارج كردم تا مدتي استراحت كنن. توي اين قفس دو جفت بود و يك جفت ديگه اضافه شده الان كه نگاه مي كنم ماده خودش مرتب توي صورتش نوك ميزنه و حتي به يك ماده ديگه كه اون هم سفيده حمله مي كنه ( به ماده همون جفتي كه امروز به قفس اضافه كردم حمله مي كنه) البته الان دو روزه كه فنچ نر توي لونه است و بيرون نمياد امروز كه بيرون اومد من زخمش رو ديدم.
سلام
فنچ های زیبایی دارید
الان فصل گرمه ساله !! آبخوری ها نباید خالی باشن ! هر روز با آب تمیز پرشون کنید لطفا
مولیت ویتامنی اگه زیاد به فنچ ها بدید دچار مشکل کبدی میشن .
هر هفته یک بار کافیه
تخم بلدرچین رو اگه خواستید بدید باید مطمئن باشید که تازه هستش. چون در فصل گرم سال تخم بلدرچین در مغازه ها زیاد فروش نمیره (طبیعت گرم داره برای انسان)
واسه همین باید از تازه بودن تخم بلدرچین مطمئن باشید
موفق باشید
واقعا شرمنده زیاد سوال کردم فقط 1سوال موند تخم مرغ چه جوری بدم؟با زرده؟بی زرده ؟هفته ای چند بار؟
دوست عزیز اگه دقت کنید تو پست #1924 من کامل توضیح دادم و جواب همه ی این سوالات شما هم توش بود .
اگه ضد عفونی کنین ک قطعا بهتره .
اما اگه نظر شخصی من و بخواین ، ب نظرم نیازی نیس و ب مرور زمان خوب میشه .
سلام، ممنون از لطف و راهنماييتون. اين ها 6 تا از 14 تا هستن.من روزي دوبار آب توي آبخوري ها مي ريزم يكبار با مولتي ويتامين يا قطره مينرال و يك بار هم آب به تنهايي. من مولتي ويتامين و قطره مينرال رو طبق دستور دامپزشك هر كدوم رو هفته اي سه بار ميدم. چون فنچ هاي من به خاطر اسهالي كه داشتند مدتي دارو مصرف كردن. تا حالا تخم بلدرچين ندادم و نمي دونم مناسب فنچ هست يا نه. من تخم مرغ ميدم اون هم هفته اي يكبار.سلام
فنچ های زیبایی دارید
الان فصل گرمه ساله !! آبخوری ها نباید خالی باشن ! هر روز با آب تمیز پرشون کنید لطفا
مولیت ویتامنی اگه زیاد به فنچ ها بدید دچار مشکل کبدی میشن .
هر هفته یک بار کافیه
تخم بلدرچین رو اگه خواستید بدید باید مطمئن باشید که تازه هستش. چون در فصل گرم سال تخم بلدرچین در مغازه ها زیاد فروش نمیره (طبیعت گرم داره برای انسان)
واسه همین باید از تازه بودن تخم بلدرچین مطمئن باشید
موفق باشید
شک نکنید ک تخم بلدرجین خیلی بهتر از تخم مرغ هست .سلام، ممنون از لطف و راهنماييتون. اين ها 6 تا از 14 تا هستن.من روزي دوبار آب توي آبخوري ها مي ريزم يكبار با مولتي ويتامين يا قطره مينرال و يك بار هم آب به تنهايي. من مولتي ويتامين و قطره مينرال رو طبق دستور دامپزشك هر كدوم رو هفته اي سه بار ميدم. چون فنچ هاي من به خاطر اسهالي كه داشتند مدتي دارو مصرف كردن. تا حالا تخم بلدرچين ندادم و نمي دونم مناسب فنچ هست يا نه. من تخم مرغ ميدم اون هم هفته اي يكبار.
تخم بلدرچین سرشار از اومگا 3 و اومگا 6 .
هفته ای یکبار هم عالیه .
سلام فنچای من گاهی خودشون باد میکنن .گاهی بال و پاشون میکشن و وسط بالشون تمیز میکنند ولی خوب میخورن فعالیتشونم کم نبود ولی الان که تخم گداشتن فقط صبح زود 1بار میان بیرون 1بار ظهر 1بار غروب و باقی ساعات تو خونن و ساکت حالا رو تخم میشینن نمیدونم مریض که نیستن؟![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.