تخم كتان (يك كيلو ارزن رو با 250 گرم تخم كتان مخلوط كنيد)، هفته اي يكبار تخم مرغ آبپز (البته زرده خيلي كم باشه و بيشتر اون سفيده باشه)، كف دريا (هر روز مقداري توي يه ظرف ديگه به جز دانخوري براشون بذاريد)، روزي يكبار ميوه جات و سبزيجات مثل سيب، جعفري، گشنيز، اسفناج. مولتي ويتامين بچه نديد از داروخانه هاي دامپزشكي مولتي ويتامين فنچ بگيريد و روز در ميون 5 قطره توي ظرف آبشون بريزيد و بعد هشت تا ده ساعت باقيمانده آب رو بيرون بريزيد. وقتي تخم ميذارن كف قفس رو هر روز تميز كنيد ولي قفس رو تكان ندهيد و جا به جا نكنيد فقط سيني كف قفس رو بيرون بكشيد و تميز كنيد و دوباره سر جاش بذاريد.
ارزن و یک چهارم کتان تخم مرغ (بیشتر سفیده وقتی جوجه ها بدنیا اومدن تا 10 روز اول بیشتر زرده)و هویج و سیب رنده شده سبزی (گشنیزو جعفری) تازه کف دریا
کف قفس و تا بدنیا اومدن اخرین جوجه از تخم تمیز نکنید
الان هوا گرم شده ابش با مولتی وتامین باید کمتر از 4 ساعت عوض بشه
هر 5 روز 5 قطره تو ابشون قبل از امادگی
در شرایط عادی 5 قطره هر 10 روز
تا 10 روزگی جوجه ها هم نباید مولتی ویتامین بدید
این جای نوک یک ماده اماده است
باید زود جفت ها از هم جدا بشن و گرنه اون جفتی که اماده است با همه همین کارو میکنن
این نرتم چشمش به مرور خوب میشه
فنچ ها وقتی میخوان لونه درست کنند یا جوجه دارند به شدت وحشی میشن و در حمله به خصوص ماده ها چشمها رو هدف قرار میدن
اگه قفستم بزرگه باید لونه هارو با دونخوری هارو جوری بزاری درگیری کم بشه
عکس بزار اگه دوست داشتی از قفست بهت بگیم چکار کنی
دست همتون درد نکن فقط نمیشه مولتی ویتامین بچه بهشون داد؟
بعد کف دریا که من خریدم به صورت 1صدف گندس این باید خورد کنم؟نمیشه بزارم 1تیکش کنار قفس نوک بزنن؟بعد هر چند وقت این کف دریا عوض کنم؟
من از امروز لون ها رو خارج كردم تا مدتي استراحت كنن. توي اين قفس دو جفت بود و يك جفت ديگه اضافه شده الان كه نگاه مي كنم ماده خودش مرتب توي صورتش نوك ميزنه و حتي به يك ماده ديگه كه اون هم سفيده حمله مي كنه ( به ماده همون جفتي كه امروز به قفس اضافه كردم حمله مي كنه) البته الان دو روزه كه فنچ نر توي لونه است و بيرون نمياد امروز كه بيرون اومد من زخمش رو ديدم.
![]()
خیر مولتی ویتامین مخصوص کودکان ، مخصوص کودکانه .
اگه قصد دارید ک برای فنچهاتون از مولتی ویتامین استفاده کنید ، حتما باید مولتی ویتامین مخصوص پرندگانه باشه .
درسته همون کف دریاست .
اگه براتون مقدوره ، یدونه از این گیره های مخصوص کف دریا تهیه کنید و کف دریا رو با خیال راحت بهش وصل کنید .
اگرم نه ، میتونید کف دریا رو لای میله های قفس جوری ک راحت بهش دسترسی دارن ، وصل کنید .
و تا وقتی هم ک تموم نشد میتونید اجازه بدین ازش استفاده کنن .
ممنون گداشتم کناره قفس ،تخم مرغ هفته ای 1بار فقط سفیده بدم؟الان که تخم داره چی بدم بدنش ضعیف نشه؟بعد من 3بار مولتی ویتامین بچه دادم نمیرن؟کف قفسم به سختی تمیز میشه خیلی تکون میخوره تا تمیز شه الان 1هفتس تمیز نشده گند زدن حالا تخم دارن چه کنم؟کف قفس زرده هویج.... همه جی هست واسه 1هفته
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)