اشتباه کردم توی تانکه دیگه گذاشتم گفتین جاش تنگ است براش یک تانک دیگه گذاشتم هم غذا دل دوروز نمیخورند هم یک دونه بی حال افتاده نفس های اخرشو میزنه حالا بگو استادان من چکار کنم
اشتباه کردم توی تانکه دیگه گذاشتم گفتین جاش تنگ است براش یک تانک دیگه گذاشتم هم غذا دل دوروز نمیخورند هم یک دونه بی حال افتاده نفس های اخرشو میزنه حالا بگو استادان من چکار کنم
کمک فوری 2 روز غذای دل نمیخورند توی تانک جدید که اوردم حالا اساتید من چکار کنم
دوست من اول یه عکس از ماهیتون بذارید و شرایط نگه داری تانکتون رو بفرمایید تا بچه ها بتونند کمکتون کنند و ازین استرس هم خودتون نجات پیدا کنید هم ماهیتون.
کلا عرض میکنم قبل از خریدن هر ماهی حداقل 1 هفته در موردش مطالعه کنید و کاملا باش اشنا بشید بعدش اقدام به خرید ماهی بفرمایید که این همه دردسر داشتید پیدا نکنید.
عجالتا یه عکس از ماهیاتون بذارید.
توی این دوروز که غذای دل هم نمیخورند توی تانک قبلی خیلی خوب دل میخوردن ویک ماهی هم بی حال است خیلی کمکم کنید اساتید
19 عدد داخلش است فقط چون توی مغازه است من خیلی در حرکت هستم از جلوشون خیلی رد میشم
ویرایش توسط Romans : 1st June 2014 در ساعت 07:11 PM
سلام.2روز پیش برای تانک دیسکسام 3تا کوریدوراس گرفتم که الان توی قرنطینه هستن.
چند روز باید به قرنطینه اونا ادامه بدم؟
آیا باید از دارو یا مواد دیگه ای توی تانک قرنطینه استفاده کنم؟
سلام دوست عزیز چرا مداوم پست میزنید اگر دوستان بتونند جواب میدهندتوی این دوروز که غذای دل هم نمیخورند توی تانک قبلی خیلی خوب دل میخوردن ویک ماهی هم بی حال است خیلی کمکم کنید اساتید
Click here to view the original image of 800x479px.
وقتی دیسکس جا بجا میشه تا چند روز ممکن هست غذا نخورد صبور باشید
گیاه رو با پرمنگنات ضدعفونی کنید بعضی دوستان با روش دیگر انجام میدهند
من آنوبیاس و جاوافرن رو پیشنهاد میدم ولی زیاد روش تکیه نکنید
http://www.parsipet.ir/thread16919.html
ویرایش توسط B@B@K : 2nd June 2014 در ساعت 12:44 PM
سلام
یه سوال برام پیش اومده که دوستان دیسکسای تازه وارد چطوری وارد تانک میکنن؟
منظورم همون آب به آب کردن.....
میشه تو طیف وسیع هم توضیح بدید مخصوصا کسانی که کار پرورش میکنن و دیسکسای تعداد بالا میارن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.