سلام . ممنون
درست می فرمایید دیدن جوجه ی پرنده ها و بچه ی حیوانات خیلی لذت بخش و تماشایی ست
سپاسگزارم . ممنون که سر زدید
پویش جون سلام خانوم ترکوندی ماشالله
خدا قسمت ماهم بکنه اینهمه عیال واری روماشالله یکی از یکی دیگه خوشگل تره ای جونم
راجب اون کوچولو که گردنش کجه هم باید گفت:هر خوشگلی یه عیبی داره دیگه
بازم میگم ماشالله،امیدورام همشون به سلامتی بزرگ بشن و در کنار شما شاد و خرم باشن![]()
سلام عزیزم.
لطف دارید ولی شما که ماشالله عیالوارتری . باید برای دیدن اتاق قشنگت سایت یک تور یه روزه برگزار کنه. من خودم اولین نفر ثبت نام می کنم
ممنون از دعای خوبت
خانم پویش عزیز واقعا لذت بردم از این همه صبر و پشتکار.آفرین و دست مریزاد.امیدوارم همیشه سلامت و شاد در کنار پرندهاتون باشین و روز های شادی با هم داشته باشید و ما هم در کنار اساتیدی مثل شما که با سعه صدر بچه ها رو راهنمایی می کنید بتونیم برای پرندهامون شرایط خویب فراهم کنیم.
خانم پویش عزیز واقعا لذت بردم از این همه صبر و پشتکار.آفرین و دست مریزاد.امیدوارم همیشه سلامت و شاد در کنار پرندهاتون باشین و روز های شادی با هم داشته باشید و ما هم در کنار اساتیدی مثل شما که با سعه صدر بچه ها رو راهنمایی می کنید بتونیم برای پرندهامون شرایط خویب فراهم کنیم.
سپاسگزارم.
نه من اصلا استاد نیستم ولی خوشحال میشوم که اطلاعاتم را با سایر دوستان به اشتراک بگذارم و انشالله که مفید واقع شود.
سلام
اگر گفتید این جوجه چند روزه هست؟
شک ندارم که اشتباه گفتید چون اینجا 2 هفته از سنش میگذره
حالا اینجا رو ببینید که حدود یک ماهه هست
این 2 تا جوجه فقط 3 روز تفاوت سنی دارند .
چه خشوکلن
یعنی توی سه روز پرهاش کامل شده؟
این جوجه مشکل دارد و رشد نمی کند .فکر نمی کنم زنده بماند . البته جوجه مرواریدی هم ماشالله از سن خودش بزرگتر هست
فکر کردم شاید دیدنش برای دوستان خالی از لطف نباشد.(گردش علمی)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.