سلام.منم بابت این شیرخوارگاه کوچک خدمتتون تبریک میگم و امیدوارم همیشه جعبه ها پر از جوجه های قشنگ باشن![]()
سلام.منم بابت این شیرخوارگاه کوچک خدمتتون تبریک میگم و امیدوارم همیشه جعبه ها پر از جوجه های قشنگ باشن![]()
سلام
چه همه اون کوچیکه اونجا چیکار میکنه (ماشاالله)
من یک جوجه داشتم با سرنگ بهش غذا میدادم میذاشتمش تو لونه پیش پدر مادر چون پدر مادرش تخم داشتن و تو لونه بودن به جوجه هم غذا نمیدادن یک روز که گذاشتمش تو لونه هی جیک جیک کرد گفتم حتمن پدر مادرش محلش نمیدن(نمیکشن زیرشون) جیک جیک میکنه بعد چند دقه رفتم چک کنم باباه نشسته بود رو حیون و اینم داشت خفه میشد ورش داشتم از اون روز نمیتونست گردنشو صاف نگه داره و بیشتر وقتا روی زمین دراز کش بود
البته گردنش سالم بود گاهی بلند میکرد ولی صدمه شدید دیده بود خلاصه فکر کردم این از بس ضعیفه به این شکل دراومده سرلاک دست ساز خودم که خوب داشت جواب میداد رو با یک سرلاک دیگه به طور ناگهانی جایگزین کردم(چون فکر نمیکردم زنده بمونه) بعد حیونکی 24 ساعت نکشید مرد پرنده شما هم صد در صد ضربه خورده به گردنش
چون متنم طولانی شد یک نکته دیگه هم به دوستان بگم پرنده ی سرلاکیو که پدر مادر تردش کردن اصلن تو لونه نذارید یکی داشتم از لحاظ رنگ مثل این بود فکر میکردمglee هست یعد که پراش در اومد شد لتینومرواریدی
سلام . سپاسگزارم از دعای خیرتون
سلام
چه همه اون کوچیکه اونجا چیکار میکنه (ماشاالله)
من یک جوجه داشتم با سرنگ بهش غذا میدادم میذاشتمش تو لونه پیش پدر مادر چون پدر مادرش تخم داشتن و تو لونه بودن به جوجه هم غذا نمیدادن یک روز که گذاشتمش تو لونه هی جیک جیک کرد گفتم حتمن پدر مادرش محلش نمیدن(نمیکشن زیرشون) جیک جیک میکنه بعد چند دقه رفتم چک کنم باباه نشسته بود رو حیون و اینم داشت خفه میشد ورش داشتم از اون روز نمیتونست گردنشو صاف نگه داره و بیشتر وقتا روی زمین دراز کش بود
البته گردنش سالم بود گاهی بلند میکرد ولی صدمه شدید دیده بود خلاصه فکر کردم این از بس ضعیفه به این شکل دراومده سرلاک دست ساز خودم که خوب داشت جواب میداد رو با یک سرلاک دیگه به طور ناگهانی جایگزین کردم(چون فکر نمیکردم زنده بمونه) بعد حیونکی 24 ساعت نکشید مرد پرنده شما هم صد در صد ضربه خورده به گردنش
چون متنم طولانی شد یک نکته دیگه هم به دوستان بگم پرنده ی سرلاکیو که پدر مادر تردش کردن اصلن تو لونه نذارید یکی داشتم از لحاظ رنگ مثل این بود فکر میکردمglee هست یعد که پراش در اومد شد لتینومرواریدی
سلام . اون جوجه کوچک اونجا نخودی هست و زیر جوجه های بزرگتر خودش را گرم می کند.
ممنون از توضیحاتتون . بله خودم هم همین فکر به ذهنم رسیده به احتمال زیاد ضربه خورده البته این جوجه به نسبت سنش اصلا ضعیف نیست و پدر و مادرش هم خدا را شکر خوب جوجه بزرگ می کنند .
سلام ماشالله.مثل همیشه عالی. والبته این سری درخشان!انشالله که روز به روز بیشتر شن
سلام
بابته این همه سلیقه و حوصله و بردباریتون بهتون تبریک میگم
من شما رو پرستار میدونم
پرستاره این شیرخوارگاه پرندگانه زیبا
همیشه شادو پیروزو سلامت باشید
باسلام
تبريكات بنده روهم پذيرا باشيد...
اميدوارم در تمام مراحل زندگيتون پيروز باشيد...
باتشكر farhad-2007
آخی ! چه قدر باحال! آخر همین کوچولو از همه بزرگتر میشه![]()
سلام
سپاسگزارم. نظر لطفتون هست.
خیلی متشکرم. لطف دارید
البته من هم بعضی وقتها کلافه میشوم اما به هر حال این پرنده اسیر دستمون هستند باید مراقبشان باشیم
سلام. سپاسگزارم
برای جنابعالی هم آرزوی موفقیت دارم
چی بگم؟؟
فعلا که bmi بچم خیلی پایینه
سلام
تبریک می گم به این همه صبر و تلاش
واقعا دیدن این جقله ها لذت بخش بود
امیدوارم همیشه سالم سر حال در کنار هم زندگی کنید
خیلی زیبا بود.
امیدوارم همیشه تو کاراتون موفق باشید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.