سلام.با چه ابی سیفون میزنید؟از چه روشی برای حذف نیترات استفاده میکنید؟میزان نیتراتتون چقدره؟میزان فسفات چقدره؟اینها رو اعلام کنید تا اقای نوروزی و دوستان راهنماییتون کنن
سلام با آب آراو سیفون میزنم نیتراتم 20 و فسفاتم هم نزدیک صفره میخوام رفیجیوم راه بندازم که هنوز وقت نکیردم ولی بزودی راه میوفته
ممنون
دوستان اگه تا حالا کسی از محصول Organit-R برایت ول استفاده کرده اعلام کنه .کارش دارم.
ممنون
سلام شما توی چی گذاشتی ؟ من توی جوراب زنونه گذاشتم ولی لامصب اینقدر ریزه که از جوراب هم دونه هاش رد میشن ؟ کیسه مخصوصی داره ؟
2-شما چه نکته مثبتی توش دیدی ؟ مثلا اب رو شفاف کرد یا چی؟
من داخل 2 تا جوراب گذاشتم یعنی اول داخل یکی گذاشتم بعد دوباره دورش یه جوراب دیگه پیچیدم
تاثیر که داره بله شفاف تر شد اون موقع که من خریدم به قیمتش میارزید الان نمیدونم چنده !!کیفیت آب رو هم کمی بهبود داد
سلام.دوستان الان چند روزه بلو تانکام با یلو تانکم سفیدک گرفتن.به نظرتون دلیلش چی می تونه باشه؟1 روز کامل تانک رو تاریک گذاشتم ولی فرقی نکرد.از این 2 مدل دارو هم استفاده کردم.در ضمن ماهی ها 10 روزه که به تانک اضاف شدن![]()
بلو تانگ کلا زیاد سفیدک میزنه
حتما در هنگام نگهداریش توصیه میشه از مولتی ویتامین به صورت روزانه استفاده کنید
در هر حال اگه ریف ندارید دما رو ببرید بالا مولتی ویتامن هم بدید میتونید شوری رو هم یه مقدار بیارید پایین
ولی تغییرات رو به آرامی اعمال کنید
اگه شدت بیماری زیاده از پریونت ایک شرکت کوردون گیر بیارید خیلی کمک می کنه اگه ریف دارید این دارو ریف سیف هست
مرسی از راهنمایتون.مولتی ویتامین که هر روز دارم استفاده می کنم.دما هم بالاست.متاسفانه اینجا زیاد به دارو دست رسی ندارمبلو تانگ کلا زیاد سفیدک میزنه
حتما در هنگام نگهداریش توصیه میشه از مولتی ویتامین به صورت روزانه استفاده کنید
در هر حال اگه ریف ندارید دما رو ببرید بالا مولتی ویتامن هم بدید میتونید شوری رو هم یه مقدار بیارید پایین
ولی تغییرات رو به آرامی اعمال کنید
اگه شدت بیماری زیاده از پریونت ایک شرکت کوردون گیر بیارید خیلی کمک می کنه اگه ریف دارید این دارو ریف سیف هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.