ممنون. ببخشید از کی دانخور میشن؟ چجوری باید به دان عادتشون داد؟ غذای اصلیش چیه؟
سلام
دوستان جوجه عروس 15 روزه من از دیروز کسل شده دیشب بهش غذا دادم بالا اورد یه کم امروز صبح هم دیدم خیلی از غذای دیشب رو حضم نکرده و بهش ه خورده اب دادم و اب رو هم بالا اورد کسل یه جا وایساده... به نظرتون مشکل چیه
مدفوعش سفید شده
درود
یک سوال داشتم در مورد این که من می خوام جوجه سرنگی نگهداری کنم ولی به نظر شما الان وقت مناسبیه برای خرید،هرچه زودتر بخرم؟
می خوام یک جفت جوجه ملنگو بخرم.
راستش هیچ تجربه ای هم نداشتم ولی از یک جا باید شروع کرد دیگه.(اطلاعاتم تکمیله تا حدودی)
به نظر شما اشکار داره به جوجه 10 یا 15 روزه با قاشق سرلاک داد؟(در مرود ملنگو)
با تشکر اگه به سوالاتم جواب بدید![]()
درود
یک سوال داشتم در مورد این که من می خوام جوجه سرنگی نگهداری کنم ولی به نظر شما الان وقت مناسبیه برای خرید،هرچه زودتر بخرم؟
راستش هیچ تجربه ای هم نداشتم ولی از یک جا باید شروع کرد دیگه.(اطلاعاتم تکمیله تا حدودی)
با تشکر اگه به سوالاتم جواب بدید
فکر کنم الان وقت مناسبی باشد ولی چند وقت دیگر جوجه های دون خور شده می آید و باید بدانید نگه داری از جوجه های سرنگی خیلی سخت است و مرگ ومیر آن ها نیز زیاد است، بهتر است جوجه ی بزرگتری بخرید![]()
سلامدرود
با تشکر اگه به سوالاتم جواب بدید
خیلی خوب هست که قبل از خرید اطلاعاتتان را بالا برده اید مخصوصا در مورد غذای جوجه
با قاشق غذا دادن موردی ندارد
سعی کنید جوجه ای بخرید که تا حدی پرهایش در آمده باشد (10-15 روزه خیلی کوچک هست) سرحال و پر جنب و جوش و چشم هایش خیس نباشد
ممنون از جواب دادنتون به این سرعت!
اگه 10 15 روزه احتمال مرگش زیاده بخ نظر شما 25 روزه چطوره؟
با تشکر![]()
سلام ببنید 10 15روزه با 20روزه هیچ فرقی نمیکند دوستان نظرشون اینه که شما تجربه کافی رو ندارید و ممکنه ملنگو در دست های شما تلف بشه(که خیلی ناگوار است برای صاحب طوطی)با این حساب پیشنهاد میدهند که تازه دون خور شده بخرید که مناسب تره نسبت به موارد قبلی باز مرگ و میر دارند اما کمتر و برای خودتون هم بهتر باشه میتونید از همون زمان که دستتون اومده راحت تا بزرگ بشه بهتون هم عادت میکنه هم اعتماد البته اگه خودتون کاری رو نکنید که موجب بشه بلعکس نتیجه بده.....موفق باشید
راستش فکر کنم بتونم ازشون نگهداری کنم.(اول می خواستم آبی پررررنگ بخرم ولی گفتم بمیره خوردمو از پنجره پرت میکنم پائیین)
امّا راستش نمی دونم با من موافقید یا نه ولی بزرگ کردن جوجه سرنگی یک چیز دیگست اگه هم مردن درس میگیری(صد در صد ناراحت میشم ولی یکی دیگه می خرم تا بالاخره یاد بگیرم)
اگه نگداری کنم شاید اونموقع بتونم تجربیاتم رو به همه بگم و کمکشون کنم.این کار کار سختی نیست ولی حساس و منم تا حدودی به حیوانات خانگیم حساسم.
بازم تشکر ولی خب به حرف شما گوش میدم و 30 روزه می خرم.
با تشکر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.