ببخشید آقای اسکندری مدفوع عروس هلندیم سبزه. مشکلی نداره؟ میشه بگید باید چجوری باشه؟سلام.چون جوجه های سرنگی فرد سرنگ به دست رو مثل والدین خودشون میدونن به صورت غیر ارادی تا زمانیکه دونه خور و مستقل بشن این صدارو تولید میکنن که طبیعی هم هست.جز در مواردی که چینه دون خالی نشده غذا بهش ندید.به آب هم نیاز ندارن.همون رقیق بودن سرلاک جوابگوی نیازش هست.
جویدن ذات طوطیه و غیر قابل تغییره.موفق باشید
![]()
ببخشید آقای اسکندری من هرکاری کردم طوطیم لب به هیچ غذایی نمیزد. ولی سرلاک گندمو شیرو عالی میخوره.ولی متاسفانه تویه مقاله ها خوندم ک نباید بهشون بدیم. آرد ذرتو با ارد جوانه گندمو قاطی کردم مقداری کمی هم سرلاک زدم لب نزد. الان هم یک مقداری مدفوعش سفید شده. متاسفانه سرلاک مخصوص طوطی تویه گرگان پیدا نمیشه. به نظرتون چکار باید کنم؟
ببخشید آقای اسکندری من هرکاری کردم طوطیم لب به هیچ غذایی نمیزد. ولی سرلاک گندمو شیرو عالی میخوره.ولی متاسفانه تویه مقاله ها خوندم ک نباید بهشون بدیم. آرد ذرتو با ارد جوانه گندمو قاطی کردم مقداری کمی هم سرلاک زدم لب نزد. الان هم یک مقداری مدفوعش سفید شده. متاسفانه سرلاک مخصوص طوطی تویه گرگان پیدا نمیشه. به نظرتون چکار باید کنم؟
آیا موز له شده و آب سیب را امتحان کرده ای؟
جوجه شما به طعم سرلاک گندم و شیر عادت کرده برای همین تا چند سری اول که سرلاک دست سازش را می دهید با سرلاک بچه مخلوط کنید و کم کم میزانش را کم کنید تا کامل جایگزین آن شود.مراقب باشید جوجه ها خیلی زود وزن از دست می دهند که خیلی خطرناک هست پس به میزان لازم باید غذا دریافت کندببخشید آقای اسکندری من هرکاری کردم طوطیم لب به هیچ غذایی نمیزد. ولی سرلاک گندمو شیرو عالی میخوره.ولی متاسفانه تویه مقاله ها خوندم ک نباید بهشون بدیم. آرد ذرتو با ارد جوانه گندمو قاطی کردم مقداری کمی هم سرلاک زدم لب نزد. الان هم یک مقداری مدفوعش سفید شده. متاسفانه سرلاک مخصوص طوطی تویه گرگان پیدا نمیشه. به نظرتون چکار باید کنم؟
دادن آب میوه هم با سرنگ لازم نیست
داداش دادم الان ولی هیچ کدومو نخورد. ممنون از راهنماییت.
راستش از اون آقایی که خریدم بهش آرد گندم و بیسکوییت مادر میداد. که دوستان گفتن اصلا نده. سرلاک هم به پیشنهاد یکی از دوستام که جوجه عروسشو با سرلاک بزرگ کرده بود دادم. دیدم به خوبی خورد. ببخشید ضررهای سرلاک چیه؟جوجه شما به طعم سرلاک گندم و شیر عادت کرده برای همین تا چند سری اول که سرلاک دست سازش را می دهید با سرلاک بچه مخلوط کنید و کم کم میزانش را کم کنید تا کامل جایگزین آن شود.مراقب باشید جوجه ها خیلی زود وزن از دست می دهند که خیلی خطرناک هست پس به میزان لازم باید غذا دریافت کند
دادن آب میوه هم با سرنگ لازم نیست
شرمنده که سوالاتم زیاد شد چه زمانی میتونم غذا ی نرمو قطع کنم؟ اینجا میگن باید تخمه و هفت تخم به عروس هلندی داده بشه. درسته؟
همین سرلاک را با غذایش مخلوط کنید و بعد کم کم میزانش را کاهش بدید
شیر خشک هم لاکتوز دارد.
این سرلاک بر مبنای نیاز بدن بچه انسان درست شده نه پرنده و دستگاه گوارش انسان با پرنده خیلی فرق می کند هر چند بعضی برای پرنده از این سرلاکها هم استفاده می کنند اما ریسک زیادی دارد.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.