سلام
عزیز جان یه چی بگو بدجور نگرانت شدم
راستی اگه مارمولک بود بگو تا راهنمایی کنم
خلاصه مارو بی خبر نزار
قربانت محمد یوزپلنگ
سلام
عزیز جان یه چی بگو بدجور نگرانت شدم
راستی اگه مارمولک بود بگو تا راهنمایی کنم
خلاصه مارو بی خبر نزار
قربانت محمد یوزپلنگ
ویرایش توسط sepideh : 23rd May 2014 در ساعت 02:01 PM
.....................موفق شدم !!!!!!!!!!
خوب با سلام خدمت تمام دوستان عزیز که همیشه احساس کمک کردن رو از همه چیز بیشتر دوست دارن بلخره موفق شدم
منبع صدا رو پیدا کنم این غیبت 2 روزه من مشغول زیرو رو کردن اتاق بدوم نتیجه از زیرو کردن تمام بلخره متوجه شدم زیر
قاب لامپ سقف اتاق منزل یه کلنی مارمولک که موفق به گرفتن 2 تا از اونا شدم پس نظریه اینکه مارمولکها جیغ میزنن اینجا
اثباط میشه فقط یه مشکل من از 2 تا مارمولکی که سالم شکار کردم یکیش تا دستم رو ترفش میگیرم شرو به جبغ زدن میکنه
ولی اون یکی به هیچ عنوان صدایی ازش در نمیاد منم برای رفع خستگی اونی که جیغ نمیزد رو دادم به آروانام خورد
و مارمولک جبغ جبغو رو زندانی کردم برا تحقیقات بیشتر در جستجو مار مولکهای دیگه نیز هستم تا نظریه کامل شه
به زودی عکس از این جیغ جیغو کوچیک با صدای بالا تر از تصور این موجود نصبتن جالب میزارم باتشکر ...mojtabasmd
ویرایش توسط sepideh : 23rd May 2014 در ساعت 02:02 PM
با سلم مجدد خدمت دوستان این هم عکس مارمولک جیغ جیغو که خواب رو برامون کابوس کرده بود با این جسته
تا الان تو این 2 روز مارمولکهای دیگهای از منزل گرفته شده ولی این خصوصیت جیغ زدن رو ندارن وبلافاصله خوراک آروانا شدن
این مارمولک هم فعلا شده سوزه تو خونه ما هرکی میرسه بعد از ریختن ترس اولیه شروع به دراوردن جیغ این حیوون بیچاره
میکنه
راستی یه سوال داشتم اینا تو اسارت غذا خور میشن چرا که من انکبوت و دل و مگس انداختم نخورده غذا این مارمولکهای
خونگی چیه گناه داره بی غذا بمونه ؟؟؟؟؟؟؟؟ باتشکر ...........mojtabasmd
![]()
مجتبی اولا عنکبوت
دوما حشره میخورن مورچه و هر حشره ای تو دهنشون جا بشه
بعد شما مگه نمیدونی مارمولک سیانور داره میدیش به ماهی چندمیلیون تومنی؟
اینجوری که مارمولک رو فشار دادی جیغ که هیچی تمساح هم بود داد میزد خوب
از جیغ زدنش فیلم گرفتی؟
راستی منم اینو دو هفته پیش گرفتمش یه ذره فشارش هم دادم اما جیغ نزد فقط وول وول کرد منم ولش کردم رفت
![]()
سمی هستش مواظب باشین
هاهاهامهدی جان این نظریه که مامولک سیانور داره کلا رد شده یه سرچ بزنی دستت میاد اگر 0 درصدم سیانور داشت تا الان
10 بار آرواناهام مرده بودن که بش از 8 تا دونه از این بی زبونا زدن به بدن تا زه دنبال بقیشن پس این که رده
از این جکو جونورایی که گفتی در هد منو باز ریختم برا مارمولک لب نمیزنه فکر کر ده ماهی اب شوره باید غذا خور شه !!!!!
فقط این یه مورد رو کشف کردم که جیغ میزنه تا الان گزینه های دیگه ای هم شکار شدن ولی همه بی صدا بودن
این رو حالت اتومات هم جیغ میزنه![]()
فیلم هم در حد هالیووود فقط حجمش زیاد برنامه ای سراغ داری حجم کم کنه بگو در حد 3 سوت میزارم![]()
ایندفعه دیدی جیغ زد بهش بگو :::: هیسسسسسس دخترها فریاد نمیزنند ...
جلل خالق! مارمولک جیغ میزنه چیه دیگهههههههههه؟؟؟!!!
لطفا یه فیلم از جیغ این مارمولک بذارید
اینا نرم افزار واسه کم حجم کردن فیلم
StaxRip 1.1.9.0 Final
ما منتظریییییییییییییییییییی ییییییییییییم
سلام قربان
بنده تا اونجایی که اطلاع داشتم مارمولک جیغ نمیزنه و همونطور که خودتون فرمودید مارمولکهای دیگری که گرفتید جیغ نمیزنن بنابراین این امکان وجود دارد که این مارمولک یک نمونه خاص باشد به همین خاطر توصیه میکنم که فیلم این مارمولک رو به اداره محیط زیست شهرتون ببرید و از آنها اطلاعات کسب نمایید چون اگر بمیرد دیگر فایده ندارد بنده هم در گزشته چند گونه خزنده مشاهده کردم و بعدا متوجه شدم که هیچکدام از آنها در جایی ثبت نشده اند و یک گونه جدید بوده اند که متاسفانه دیگر نتوانستم آنهارا به ثبت برسانم و پشیمانی سودی نداشت به همین خاطر پیشنهاد میکنم اون رو به اداره محیط زیست شهرتون اطلاع دهید.
با تشکر............ جعفر مارگیر
وایی چطور دلت اومد اینو بهش بگم همه این فیلم رو دیدن چه برسه به این بنده خدا
پس الن بهش بگم هیسحل دیگخ خخخخ
ممنون محسا جان تا امر کردی این برنامه 40 مگابایتی رو دانلود کردم ولی کار کردن باهاش رو بلد نبودن براینکه حرف شمام
**** نشه با دوربین موباییل فیلمبرداری کردم که در ادامه تاپیک فیلمش رو میزارم باتشکر
بله تا به امروز دست به انقراض مارمولکهای منزل زدم ولی هیچ کدوم همانند این خواننده جیغ جیغو نیستن با همه
طی کردم یا جیغ یا باید خوراک آروانا ها بشید تا الان که همین بوده ببینید حکایت کابوسهای شب ما به کجا رسید
صداش بیشتر از اینه ولی کیفیت ضبط صدا دوربین موبایلنم پایین دوربین حرفهای هم که حجمش زیر 100 مکابایت نشد
باتشکر ..........mojtabasmd
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)