ببخشید
تانکی سفارش دادم
با این ابعاد بفرماید چند لیتر اب دارد
عرض 25
ارتفاع 40
طول 1.30
بفرمایید چند لیتر است
برای چند عدد دیسکس 2 ایچی کافی است
ببخشید
تانکی سفارش دادم
با این ابعاد بفرماید چند لیتر اب دارد
عرض 25
ارتفاع 40
طول 1.30
بفرمایید چند لیتر است
برای چند عدد دیسکس 2 ایچی کافی است
سلام خدمت اساتید..
من تازگیها یه ازون ساز ساختم ولی نمیدونم برای تانک دیسکسهام چطوری استفاده کنم ، حقیقتش تو فروم خوندم که باعث از بین رفتن نیتوباکترها میشه...برای آکواریوم 260 لیتری که هم کریپتون و هم 15 عدد دیسکس 3 تا 4 اینچی داره تقریباً چند دقیقه و در هفته چند روز میشه استفاده کرد بدون اینکه به باکتری های مفید صدمه زیادی وارد کنه؟
سوال دوم اینکه آیا برای آب دپو شده اگه از ازن ساز برای هوا دهی (بعد از آبگیری ) مدت طولانی استفاده بشه در مشخصات شیمیایی آب تاثیر خواهد گذاشت یا خیر؟آیا کلر آب رو ازبین میبره؟
با تشکر
علی نژاد
سلام خدمت اساتید..
من تازگیها یه ازون ساز ساختم ولی نمیدونم برای تانک دیسکسهام چطوری استفاده کنم ، حقیقتش تو فروم خوندم که باعث از بین رفتن نیتوباکترها میشه...برای آکواریوم 260 لیتری که هم کریپتون و هم 15 عدد دیسکس 3 تا 4 اینچی داره تقریباً چند دقیقه و در هفته چند روز میشه استفاده کرد بدون اینکه به باکتری های مفید صدمه زیادی وارد کنه؟
سوال دوم اینکه آیا برای آب دپو شده اگه از ازن ساز برای هوا دهی (بعد از آبگیری ) مدت طولانی استفاده بشه در مشخصات شیمیایی آب تاثیر خواهد گذاشت یا خیر؟آیا کلر آب رو ازبین میبره؟
با تشکر
علی نژاد
سلام:
چطورید دوست عزیز:
اوزن ساز صرفاً بخاطر از بین بردن برخی انگلهای موجود در آب کاربرد دارد میزان مصرف و زمان راندمان آن روی خود برشور هر دستگاه با توجه به ظرفیت اون نوشته شده .
در تانک دپو استفاده کنید
اما زمانیکه همگی ما از آب شهری و تصفیه لوله کشی استفاده می کنیم این دستگاه هیچ کاربری نداره(من خودم مارک هایلای اونو دارم)
ازن ساز نباید برای مدت طولانی استفاده بشه و با توجه به زمان درج شده روی دستگاه و بروشور استفاده کنید
خیر کلر رو از بین نمی بره من تستت کردم آب بازهم کلر داشت
دیسکسهای من گهگاهی دهناشون و تو هم میکنن و روبرو هم قرار میگیرن و هم دیگه رو هل میدن عقب اکثرا هم دو تاشون با یکی از دیسکسها اینکارو میکنن
میخواستم بدونم از چی هست؟
باتشکر
من دماسنج انالوگی داشتم توی تانک افتاد شکست ان رنگ قرمز رنگش توی تانک ریخته مشکلی برای دیسکس بوجود نمیاورد اگر مشکلی است سریعا اعلام بفرمایید
سلام
با اجازه از اساتید
دوست عزیز اگر منظورتون دما سنج شیشه ایی هستش ، اون ماده قرمز رنگ جیوه هستش و بسیار سمی میباشد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.