سختی رو چطوری میشه کاهش داد و بهترین kh چنده؟
سختی رو چطوری میشه کاهش داد و بهترین kh چنده؟
امشب داشتم به تانک نگاه میکردم متوجه یه خرچنگ یا یه چیزی شبیه خرچنگ اما کاملا یکرنگ و همرنگ مرجانم روی اون هست میخواستم از تانک بیارمش بیرون گفتم قبلش از دوستان سوال کنم اینم عکس مرجان ولی واضح نیست
![]()
سلام.چیزی ملوم نیست.اگه ممکنه ی عکس واضح بزارید و یا عکس رو ویرایش کنید و با علامت جای خرچنگ رو نشون بدید
امشب چیزای جدید میبینم تو تانک روی بعضی سنگها یه موجودات سبزرنگ کوچیک کوچیک که لوله ای شکل هستن داره در میاد که زیاد تو عکس واضح نیستن
![]()
وجود جلبک اسپرولینا تو تانک تولید فسفات یا نیترات نمیکنه؟
در مورد مرجان سینولاریای من و اون خرچنگ کاملا شبیه به اون کسی نظری نداره؟
سلام
تانک بسیار زیبایی دارید این خرچنگی هم که عکسش رو قراردادید بسیاز زیباست البته بنده اطلاعی در مورد مضر یا مفید بودنش ندارم ولی اگر هم مضر بود من توصیه میکنم تو یه ضرف کوچیک ازش نگهداری کنید چون حیفه جانور به این زیبایی از بین بره
امیدوارم همیشه تانکتون بهتر وبهتر شود و ازش لذت ببرید
شقایق سنگم داره از پایین پلاسیده میشه میاد بالا الگانسم هم باز میشه ولی شاداب نیست
از تانک بیارمش بیرون یا همونطور بمونه ضمنا با توجه به اینکه شرایط شیمیایی تانک بجز کلسیم که تست نکردم خوب بود احتمال دادم که از نورم مشکل باشه واسه همین یکی از ال ای دی هارو حذف و به جاش دو تا مهتابی تی 5 اضافه کردم یکی 10000 سفید و یکی 20000 آبی
این موجودات سبز رنگ که روی لایوراک ها در اومده و هر روز بیشتر میشه چیه و اگه آفته راه حلش چیه؟
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.