این ترکیب ، ترکیب خوبی به نظر میرسه و لومن ال ای دی ها با لیتراژ تانکتون رو طبق فرمول کلی چک کنید و این طرح رو روی اون طرح ال ای دی هایی که روشنه پیاده بشه خوب به نظر میرسه
من مارک epiled رو تا حالا ندیدم کسی استفاده کنه و یه آزمون و خطاست
تابستون گذشته که اومدم تهران یه سری به نواب زدم دقیقا وقتی از مترو پیاده شدم اونور خیابون یه فروشگاه بود که انواع ریف رو تو تانکش داشت و میگفت ال ای دی هاش از همین چینی های معمولی توی بازاره ولی مارک ادیسون و سئول رو دوستان استفاده کردند و راضی هم بودند مثل احمد آقا که ایشون کمتر میان فروم و گرنه از تجربیات ایشون میشد استفاده کرد
لامپ یو وی برای چی هست ؟ قرمز و یو وی ضروری هست بودنشون ؟
بعدشم اون لاپ های که روشنه خودشون دوتا طرحه یکی قرمز داره و یکی نداره و بیشتر سفیده .کدومشون منظورتون هست ؟
پس ترکیب ال ای دی هایی که دوستمون گفتن درسته همینو پیگیری کنیم از نظر تعداد و مشخصات ؟
توی فورم همسایه یکی یجا نوشته بود مغازه ای توی نواب هست به اسم خانه دیسکس که مهندس الکترونیکه و کاملا وارده برای آب شور و شیرین طراحی میکنه (توی میهن پت ) . شنیدی شما اینو ؟
ممنون موفق باشید ببخشید
راستی یادم رفت لنز هم همون 120 درجه بذاریم ؟
این پست شماره 4 این تایپیک رو که نگاه کنید یه مقداری توضیح درباره انواع طیف نوری در مهتابی ها ی آماده و بقیه لامپها اومده و بیشتر ترکیب لامپها برای رسیدن به اون طیف نوریه و کمی سختگیرانست
من هم اون پست رو دیدم شما که تهرانی یه سر برو اونجا یه تحقیقی بکن و خبرش رو هم بری من و دوستان اینجا بزار
لنز رو با توجه به ارتفاع نصب با مشورت از فرشنده تهیه کنید که به نظر من 90 درجه خوبه
ترکیب ال ای دی های بالا خوبه و با توجه به نظم شکل زیر درست کنید نه به رنگ ال ای دی های عکس
![]()
در نهایت شما برو بازار ببین چه ال ای دی هایی گیر میتونی بیاری و با یادداشت کردن لومن و فرکانس آبی و قرمزها دوباره بیا فروم تا درباره تعدادش مشورت کنیم چون لومن ال ای دی ها با هم فرق داره
ال ای دی ها بهتره 3 وات باشن چون تا عمق بیشتری نفوذ میکنن ولی باید به فکر خنک نگه داشتنشون هم باشید چون گرما ال ای دی ها رو سریع خراب میکنه
سلام خدومت همه ی شما دوستان عزیز به خصوص آقای نوروزی.
آقای نوروزی شما در مورد این عکس گفتین که اینو نسازید و فقط عین این بچینید میشه دلیلشو بگید این سیستم چه مشکلی داره؟؟؟؟
در ضمن من همه ی این طیف رنگهایی رو که پایین گذاشتم رو پیدا کردم به همراه لومن و کلوین و نانومتر اونها اگه خواستین میتونم براتون بزارم فقط اینکه من شنیدم 3 وات خوب نیست و مشکل گرمایی داره و بهتره از 1 وات تا حد امکان استفاده بشه؟؟؟!
این چطوره:
8 عدد رویال بلو 16 عدد بلو
14 عدد کول وایت 12000 کلوین 4 عدد 6500 کلوین
2 عدد قزمر 660 نانومتر
2 عدد سبز 520 نانومتر
2 عدد بنفش 420 نانومتر
3 عدد از بلو 450 ناونمتر هم برای مون لایت
ممنون
سلام دوست عزیز نه اینا 3 واتن و خارجیا بیشتر از 3 وات استفاده میکنن تا 1 وات بعدشم این تعداد ال ای دی به راحتی لیتراژ ما رو جواب میده.چون مرجانهایی که اونا دارن با ما خیلی فرق میکنه.
این تعداد ال ای دی نیز کلا 120 وات هستش که فکرکنم برای مرجانهایی که ما میخواهیم استفاده کنیم کافی باشه.
البته باید عرض کنم که اینا 3 واتن که ما اگه بخواهیم از 1 وات استفاده کنیم باید 2 برابر این رو در نظر بگیریم.
با تشکر
سلام
اونم مشکلی نداره ولی از روی عکس که نمیشه نوع ال ای دی رو تشخیص داد وقتی شما مشخصات رو داری مینویسی خوب خیلی بهتر و کاملتر میشه تصمیم گرفت
برای سه وات حتما باید فن بذارید و یه سیستم خنک کننده خوب جمع کنید و گرنه به مشکل میخوره ال ای دی ها بر اثر گرما
لومنش رو هم بنویسید تا تعدادش رو هم چک کنیم
احتمالا طیف رنگی خاصی برای مرجانها هستش که زیر این نور بخوبی رنگشون دیده میشه و رشد میکنن البته من هنوز دلیل دقیق اون رو نفهمیدم ولی 90 درصد ال ای دی هایی که خارجی ها میسازن این طیف رنگی رو توش داره.
در مورد قیمت و اطلاعات کامل ال ای دی ها من اون رو تو همین تاپیک به طور کامل اطلاعاتشو قرار میدم به همراه سایت اینترنتی فروشگاه ها.
روز خوش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)