دوستان یه سوال این گرده هایی که از بدن کاسکو جدا میشن و عادی هم هست جدا شدنش برا تنفس و کلا بیماری و مشکل ایجاد نمیکنه چند جا خوندم بیماری نمیتونه از انسان به کاسکو و بلعکس انتقال پیدا کنه درسته ؟
این گرد پر مربوط نشانه سلامت پرنده و قوی بودن سیستم ایمنی بدن کاسکو طوطی است . در بیماری های ویروسی مثل PBFD ، یکی از علائم شایع ، توقف تولید همین گرد پر یا اصطلحا Feather Dust هست . البته همیشه استثنائاتی هم هست . طوطی اکلکتوس به نداشتن این گرد پر معروفه . انتخاب طوطی اکلکلتوس در خارج از کشور توسط بعضی از افراد تنها به دلیل عدم وجود همین گرد هست
ویرایش توسط بابک آژیده : 14th May 2014 در ساعت 07:33 PM
اگه باد مستقیم به کاسکو بخوره چه اتفاقی براش میفته ؟ منظورم اینه که از کجا بدونم که داره اذیت میشه یا نه ؟ من بعضی وقتا پنکه سقفی رو میزنم و رو دور آروم آروم میذارمش فک نمیکنم اذیت شه میخوام بدونم نشونه چیزی داره ؟ میگن عطسه باید بکنه تا بدونی اذیت میشه درسته ؟
سلام.حرف شما کاملا متین ولی من احساس میکنم تا نیاد رو زمین و از سر و کولمون بالا نره باهامون رفیق نمیشه.حالا کاملا اهلی هست.هم سر میده هم روی دست میاد ولی هنوز اونجوری که من میخوام نشده.چیکارش کنم؟ راستی اون روش گرسنه گذاشتن هم امتحان کردم.از صبح تا عصر گرسنه بود ولی فقط از بالا خم میشد که مثلا تخمه برداره بعد وقتی میدید نمیتونه هی چند بار گفت نکن مامان ...بعد دوباره همونجا نشست.منم دیگه مجبور شدم کردمش تو قفس بهش غذا دادم.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام دوستان من دنبال یه راه واسه جمع کردن گرد سفید پرهای ک.چیک و غبار معلق در هوا میگردم کیس از فیلتر هوا یا وسیلهی دیگهای استفاده کرده ؟
اینم بگم که هر شب سینی قفس و تمیز میکنم و میشورم اما فایده زیادی نداره چون من کاسکوم ازاده و همیشه بالای قفس نشسته و بال بال میکنه
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)