من یه گلد فیش و سه تا کوی نصبتا کوچیک دارم که یک ساله دارمشون وهیچ مشکلی نداشتن
تقریبا دو هفته ای میشه که یه کوی بزرگ خریدم که سه روز پیش دیدم یه دفعه خودشو به یک طرف کج کرد و روی ماسه ها کشید.این حرکتو سریع انجام میده تو یه ثانیه
دیروز دیدم که یکی از ماهی کوچیکام هم همینکارو کرد
ماهیای دوستم چندوقت پیش بخاطر همین بیماری مردن
آقا کمک![]()
سلام دوست من
حق با اون دوستمون هست
به دلیل عدم رعایت مسائل مربوط به قرنطینه به احتتمال زیاد ماهی شما به بیماری های انگلی گرفتار شده.
در صورت داشتن مدفوع سفید و لزج بهتره از داروی TetraMedica HexaEx برای درمان استفاده کنید چرا که ماهی شما به انگل های روده ای مبتلا شده
اما در غیر این صورت احتمالا دچار انگل های پوستی و آبششی شده است و می بایست از داروی sera mycopur استفاده کنید.
در تکمیل فرمایشات دوستمون افزایش دمای آب بسته به تحمل ماهیتون و استفاده از نمک بدون ید (یک قاشق غذاخوری به ازای هر 20 لیتر آب ) بعنوان درمان جانبی بسیار میتونه در تسریع بهبود بیماری مفید باشه. من برای کوی های خودم دما رو تا 30.8 بالا بردم. بالاترش رو نمی دونم تحمل کنه یا خیر.
سلام خسته نباشین
من یکی از کوی هام چند روزه قسمت بالایی دمش افتاده!!!از چی میتونه باشه؟قسمتی هم که کنده شده ردش قرمزه یکم
کوی دیگمم یه رگه های قرمز تو دمش یه مدت هس پیدا شده از چی میتونه باشه لطفا کمکم کنین
دلایل زیادی میتون داشته باشه ولی معمولا بیشتر زمانی این مشکل به وجود میاد که عضلات ماهی در نقطه افتادگی به هر دلیلی ضعیف میشه . ایجاد عفونت در محل زخم یا وجود انگل های تک یاخته ای یا کرمی یا سخت پوستان در محل افتادگی دم ازدلایل رایج بروز این حالت هستند . در ضمن سن زیاد ماهی ، ضربه خوردن در اون ناحیه و ... هم میتونن باعث بروز این حالت بشن . لطفا یک عکس واضح و از فاصله نزدیک از دم ماه های کوی قرار بدید
اینم عکس همینطور که میبینین دمش قسمت بالاش کنده شدهممنون از راهنماییتون
![]()
سلام همه عزیزان
من حدود 1 سالی هست کوی دارم هیچ وقت مریض نشدن سیفون هم مرت بوده 7-8 روز یکی از بهترینام میره کف آکواریوم خوشو رویه پوزه و 2 تا باله جولوش میندازه بی حرکت یه بار فکر کردم مرده (تا این حد بی حرکت بود تنفس هم نداشت) الان هم تنفسش نا مرتبه چند لحظه اصلا نفس نمیکشه بعدش تند تند .(هیچ علایم ظاهریه بیماری هم نداره) وقتی میرم نزدیک آک یه دور کوچیک میزه باز میره یه کنار میفته.غذا هم نمیخوره
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
عکس ماهی بیمار رو بزارید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)