1-بلوتانگ سایز کوچیکش که 2 بندی هست میمونه یا میمیره ؟ چون میگن استرسیه و کوچیکش دووم نمیاره .نظر شما چیه ؟
2-چطور میشه فهمید اسلاریسی که دارم صیدی هست یا تکثیری ؟
1-بلوتانگ سایز کوچیکش که 2 بندی هست میمونه یا میمیره ؟ چون میگن استرسیه و کوچیکش دووم نمیاره .نظر شما چیه ؟
2-چطور میشه فهمید اسلاریسی که دارم صیدی هست یا تکثیری ؟
با سلام
دوستان داخل تانک جدیدم یک سری موجود زنده ریز میبینم که شبیه میگو خیلی ریزند.امشب برای تست اب تانکم یه دونه جراح قهوه ای انداختم تو تانک.بعد چند دقیقه 5و6 تا از این موجودات جسبیدن به باله هاش می خواستم بدونم این موجودات برای ماهی ضرر دارد یا مشکلی نیست
تانکتون بزرگ باشه شریاط مناسب باشه لایوراکتون هم زیاد باشه چرا که نه !
اسالاریس های تکثیری اول که معمولا تو سایز کوچیک تو بازار موجود هستن بعد هم از رنگ و روشون میشه بعضا فهمید
سلام دوست عزیز
عکس نزاشتید که درست بشه تشخیص داد ولی احتمالا پاد باشن که ماهی نبوده بخوردشون بزرگ شدن و الان به صورت انگل چسبیدن به بند ماهی شما و بله براش ضرر دارن
دوستان کسی هست که از جراح پادر براون نگهداری کرده باشه.می خوام بدونم نگه داری این ماهی اسان هست یا نه؟
سلام دوست عزیز
عکس نزاشتید که درست بشه تشخیص داد ولی احتمالا پاد باشن که ماهی نبوده بخوردشون بزرگ شدن و الان به صورت انگل چسبیدن به بند ماهی )*k
عکس نمیشه پرفت چون ماهی تازه وارد شده مخفی میشه.راهی برای از بین بردن هست؟ماهی هست که از این پاد ها تغذیه بکنه؟تعدادشون رز باله ها خیلی بیشت شد:-(
اگه تانک بزرگ با جریان نسبتا زیاد حدود 20 تا 25 برابر و البته با لایوراک زیاد که در موقع استرس جای کافی برای پنهان شدن داشته باشه داشته باشید میتونید ازش نگهداری کنید
این لینک میتونه کمکتون کنه اینجا بحث راجع به همین پاد ها هست
http://www.parsipet.ir/thread9435-277.html
اقابهمنش منظور از جريان ٢٠،٢٥ چه جوري محاسبه ميشه؟من تانكم ٦٠٠ ليتر واتر پمپ ٦٠٠٠ دارم،البته سوبو ٧٢٠٠ هم دارم شما پيشنهاد ميديد از كدام استفاده كنم؟
یه مطلب هم من به فرمایش استاد عزیز اضافه کنم که ماشرومها رو به روش مصنوعی هم میتونید تکثیر کنید.به شکلی که در زمانی که کاملا قارچ باز شده و به بزرگترین حالتش رسیده بوسیله یه تیغ تیز ماشروم رو از وسط به صورت عمدی به دو نیم کنید و نیمه دوم رو روی یه تیکه لایو راک یا یه کفه صدف مرده قرار بدین و در جایی بزارید که جریان کم باشه بعد از چند روز ماشروم به پایه چسبیده و قارچ جدیدی خواهید داشت البته این کار یعنی برش باید سریع قبل از جمع کرن قارچ انجام بشه
سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا امکان نگهداری انواع مرجان ها در کنار یکدیگر هست؟مثلا میشه مرجانهای lps رو در کنار سافت کورالها نگهداری کرد یا sps ها رو در کنار lps یا سفت کورالها؟؟؟
آخه هر گروه هر مرجانها شرایط جرایان آب و نحوه غذادهی و نور مورد نیاز مخصوص خودشو دارن؟؟
در ضمن گروه ماشروم ها وپلیپ ها رو میشه در کنار همه ی مرجانها نگهداری کرد یا خیر؟
ممنون![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)