مبارکه چکار کردی داداش اگه کمبود جا داشتی یه خبر بده![]()
مبارکه چکار کردی داداش اگه کمبود جا داشتی یه خبر بده![]()
خیلی زییا هستند
البته من تو پرنده اصلا تخصصی ندارم فقط بعنوان یک سوال نمیشه یک جایی مثل پاسیو درست کنی و چند تا درخت طبیعی یا مصنوعی بزاری و یک رودخانه مانند و ... اونا رو همشون رو اونجا ول کنید؟
چون من خودم وقتی پرنده تو قفس میبینم یاد زندان اوین میفتم
بازم شرمنده فضولی کردم
سلام خوبید ممنون از لطفتون وا.. اگر به کل این تایپیک مراجعه کنید میبینید که من اول دوتا عروس و دوتا فنچ داشتم که آزاد بودند و عروس ها هم تخم گذاشته بودند و رو تخم نشسته بودند. این دوتا عروس و فنچ هنوز هم آزادند و رو خونه ای که با شاخه درخت ساختم زندگی می کنند. تا اینکه یک جفت برزیلی و نیز عروس دیگه گرفتم. وقتی از سر کار برگشتم دیدم برزیلیا تو لونه عروسا هستند و تخمها را خراب کردند و ... برای همین غیر از یک جفت عروس که از اول آزاد بودند بقیه را در قفس گذاشتم و هفته ای یکی دو بار به ترتیب آزاد میکردم تا پرواز کنن تا سلامت بمونن. دیدم گرین چیک ها خیلی مارمولک هستند و حتی هفته ای یکی دو بار آزادشون میکردم و دیدم که حتی از پشت قفس یکی دیگه از عروس هام، با اونها بزن بزن میکنه و ... و نیز یکی دیگه از عروس هام رو هم وقتی آزاد میکردم و میرفتند رو خونه درختی، عروسی که لونه اش رو خونه درختی بود حساس میشد و همش از رو تخم پا می شد و میامد بیرون و شرایط رو ورانداز میکرد. خلاصه دیدم که با هم کنار نمی آیند. مجبور شدم همه رو غیر از اولین جفت تو قفس بگذارم هر چند خودم دوست ندارم.
سلام
مجبورم برای سبزه مادری بکنم و اینطوری که تو عکس می بینید هم گرم نگهش دارم هم احساس بی مادری نکنه. امروز به همین شکل که می بینید چند ساعت باهم خوابیدیم. این دل رئوف من همیشه کار دستم میده.
![]()
سلام
این سه تا جوجه های جدید من هستند. تازه از لونه به بیرون می آیند و چون خوب نمی تونن تعادل خودشون رو رو چوب حفظ کنن می افتند کف قفس.
![]()
سلام مبارکه
اینا چند روزشونه؟
دمشون خیلی بلده
سلام
بزرگترینشون متولد بیستم فروردینه
سلام
ای جان قیافشوووووو . چه عکس بامزه ای شده
حسابی به سبزه برسید نوکش خیلی کمرنگه
حواستون باشه لهش نکنید این فسقلی رو
مبازکتون باشه اون ته تغاریه چه نگاهی میکنه![]()
یادمه اون موقع ها شما بیرون تشریف داشتید اومدین خونه برزیلی ها عروس هارو از خونه انداخته بودن بیرون داشتن اونجا جا گرم میکردن
خوب الان که مادر شدید چه حسی دارید؟
موقع گرم کردن احساس مادریتون فوران میکنه
![]()
سلام خیلی بامزه هست این که باید خیلی مراقب غذاهاشون باشید که خدای ناکرده این زبون بسته ها که ضعیفن اذیت نشن. الان من تا داخل اتاقشون میشم از ترس می افتند کف قفس برای همین حتی داخل اتاق هم نمیشم مگر خیلی بی صدا و یواشکی تا اذیت نشوند. در ضمن اون عروس ها که لونشون اشغال شد لوتینو بودند که تو خونه درختی آزادانه زندگی میکنند نه این خاکستری ها.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.