پرسش و پاسخ درباره کانورها در این تاپیک انجام میشود.
عکس هایی از انواع کانور های آزاد در طبیعت که متاسفانه در ایران بیشتر سان کانور یا کانور خورشیدی دیده میشه و البته استقبالم میشه به نسبت سایر کانورها.
پرسش و پاسخ درباره کانورها در این تاپیک انجام میشود.
عکس هایی از انواع کانور های آزاد در طبیعت که متاسفانه در ایران بیشتر سان کانور یا کانور خورشیدی دیده میشه و البته استقبالم میشه به نسبت سایر کانورها.
ویرایش توسط اسکندری : 12th November 2013 در ساعت 09:49 AM
سلام خدمت دوستان
من یه طوطی کانور گرین چیک دیدم ازش خوشم آمده مطالعاتی هم انجام دادم و اطلاعاتی ازش بدستم آمده ولی خواستم از بچه های سایت چند تا سوال بپرسم
آیا سر صدای این طوطی از عروس هلندی بیشتره؟
اگر بعدا جفت براش پیدا کنم آیا مثل عروس راحت جفت میشن؟
نر و ماده این نوع کانور چه تفاوتهایی از نظر ظاهری دارند تا بتونیم تشخیص بدیم نر هستن یا ماده؟
کانور مرواریدی هم از نظر ظاهری شبیه این پرنده هست. در چه خصوصیات اخلاقی با هم متفاوتند؟
و آخر این که آیا یک مرواریدی با یک گرین چیک جفت می خورند؟
ممنون از توجهتون
محمد. ص
سلام.کانورها کلا پرنده های باهوش و کنجکاوی هستن که نگهداریشون وقعا لذت بخش هست اما سخنگوهای خوبی نیستن و بیشتر حرکاتشون هست که جذابه.سلام خدمت دوستان
من یه طوطی کانور گرین چیک دیدم ازش خوشم آمده مطالعاتی هم انجام دادم و اطلاعاتی ازش بدستم آمده ولی خواستم از بچه های سایت چند تا سوال بپرسم
آیا سر صدای این طوطی از عروس هلندی بیشتره؟
اگر بعدا جفت براش پیدا کنم آیا مثل عروس راحت جفت میشن؟
نر و ماده این نوع کانور چه تفاوتهایی از نظر ظاهری دارند تا بتونیم تشخیص بدیم نر هستن یا ماده؟
کانور مرواریدی هم از نظر ظاهری شبیه این پرنده هست. در چه خصوصیات اخلاقی با هم متفاوتند؟
و آخر این که آیا یک مرواریدی با یک گرین چیک جفت می خورند؟
ممنون از توجهتون
محمد. ص
سرو صداشون نسبت به عروس بیشتره.اما در مورد تکثیر توی قفس خوب تکثیر میشن به شرطی که جفت همدیگرو قبول کنن.برای جنسیت هم پیشنهاد میکنم دنبال نشانه های ظاهری نباشید و آزمایش dna انجام بدید.
با کانور مرواریدی بیشتر تفاوت ظاهری دارن تا ویژگی خاص که متمایزشون کنه.
این لینک رو هم میتونید مطالعه کنید کمک زیادی بهتون میکنه The Green Cheek Conure Homepage
دوستان سان کانور 7 ماه نرمال که الآن تو پر ریزی باشه؟
سلام.پرریزی یک پدیده ی طبیعی در بین پرندگان هست که زمان مشخصی نداره و هر زمانی ممکنه اتفاق بیفته.اما معمولا در بین جوجه هایی که پرهای جوجگیشون داره میریزه و پرهای جدید دارن در میان قبل یک سالگی و بخصوص بین شش الی هشت ماهگی زیاد اتفاق میفته.
سلام عزیزان من یه مدت که یه جوجهی حلقه پا گرین چیک خریدم از آدم نمیترسه و از بیرون قفس از دست ام غذا میگیره ولی یه بار دستم و بردم تو قفس که بهش غذا بدم ولی نیومد اولش از دستم دور شد و رفت یه سمت دیگهی قفس ولی بعد از چند دقیقه آروم اومد سمت دستم و دو تا گاز گرفت و من ام دستم و از قفس آوردم بیرون ولی الآن چند روز که میخواد از قفس بیاد بیرون. میخواستم بدونم که اول باید از دست غذا بگیره بعد بیارمش بیرون یا فرقی نداره ؟ در ضمن الآن اولین کاری که برای دستی شدنش باید کنم چیه ؟ ممنون
سلام.چند روز هست که خریدیدش و آیا قفس شما استند روی قفس هم داره؟سلام عزیزان من یه مدت که یه جوجهی حلقه پا گرین چیک خریدم از آدم نمیترسه و از بیرون قفس از دست ام غذا میگیره ولی یه بار دستم و بردم تو قفس که بهش غذا بدم ولی نیومد اولش از دستم دور شد و رفت یه سمت دیگهی قفس ولی بعد از چند دقیقه آروم اومد سمت دستم و دو تا گاز گرفت و من ام دستم و از قفس آوردم بیرون ولی الآن چند روز که میخواد از قفس بیاد بیرون. میخواستم بدونم که اول باید از دست غذا بگیره بعد بیارمش بیرون یا فرقی نداره ؟ در ضمن الآن اولین کاری که برای دستی شدنش باید کنم چیه ؟ ممنون
ارسال شده از huawei g525-u00 با استفاده از تپاتالک 2
سلامسلام عزیزان من یه مدت که یه جوجهی حلقه پا گرین چیک خریدم از آدم نمیترسه و از بیرون قفس از دست ام غذا میگیره ولی یه بار دستم و بردم تو قفس که بهش غذا بدم ولی نیومد اولش از دستم دور شد و رفت یه سمت دیگهی قفس ولی بعد از چند دقیقه آروم اومد سمت دستم و دو تا گاز گرفت و من ام دستم و از قفس آوردم بیرون ولی الآن چند روز که میخواد از قفس بیاد بیرون. میخواستم بدونم که اول باید از دست غذا بگیره بعد بیارمش بیرون یا فرقی نداره ؟ در ضمن الآن اولین کاری که برای دستی شدنش باید کنم چیه ؟ ممنون
مگه طوطی شما حلقه پای گرورشی نیست؟؟؟؟
چند ماهست؟؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.