[QUOTE=siavash73;18806]سلام
بلاخره منم عروس گرفتم.یه ذره کثیفه کی ببرمش حموم؟چه طور؟
هنوز تصمیم قطعی رو در موردش نگرفتم .سنش برام خیلی مهمه به نظرتون چند ماهشه؟نر یا ماده؟صبح ساعت 9 جیغ جیغ میکرد.زیاد تحرک نداره.چی بدم بخوره؟فروشنده میگفت الان فصل جوجه نیست.الان نمیشه یه جوجه سرنگیشو گیر اورد؟
با تشکر
سلام
سن طوطی تون را به سختی بشه از روی عکس حدس زد ( نر وماده بودن را که اصلا نمیشه )
با این حال به نظر میاد که بین یک تا دوسال داشته باشه ( یه احتمال زیاد باید یکسال و چند ماهش باشه) منقارش کاملا فرم گرفته
اما مسئله مهم که باید به سرعت بهش رسیدگی کنید و توی عکس هم به خوبی پیداست رشد بیش از حد منفار و ناخن ها و از آن هم مهمتر نا مناسب بودن چوب نشیمن طوطی خوشگلتون است
حتما از میله چوبی استفاده کنید که قطرش تقریبا دوبرابر و نیم از چوبی که الان نشسته بیشتر باشه ... براش جسم سخت بذارید مثل کف دریا یا بلوک معدنی که نوکش را با اون کوتاه کنه ( بسابه و کوتاه بشه )
در مورد انگشت پاش :... مسئله ای نیست هر چند که هنگام خرید بیشتر دقت میکردید
الان هم میشه جوجه کم سن گیر آورد جوجه کم سن را معمولا از تولید کننده ها راحت تر میشه تهیه کرد تا از توی مغازه ها ولی من فکر می کنم شما با همین طوطی خوشگل سر وکله بزنی رام رام بشه ... جوجه سرنگی بزرگ کردن نیاز به کسی داره که علاوه بر مهارت ، وقت زیادی هم داشته باشه
فکر نکن که برای رام شدن حتما باید سرنگی باشه ....
در مورد اینکه پرسیدی چی بدهی بخوره : به بخش تغذیه طوطی ها سر بزن و تاپیک مخصوص تغذیه کاکتیل را یک نگاهی بنداز :smile (152):
شاد باشی
با سلام وتشکر از تمام دوستان
تقریبا دستی غذا از دستم میگیره و وقتی دستم رو ببرم طرفش نمیترسه.با توجه به گفته های قبلی فکر کنم نره.من این رو50 تومن خریدم.جوجه یک ماه چنده؟البته من 3 ماه خاکسری اینجا پیدا کردم 30 ولی از این نژاد سن کم نبود.
سلام
فکر می کنم این طوطی را به خوبی بتونید تربیت کنید باهاش کار کنید رام میشه ......من گفتم که از روی عکسی که شما انداختید نمیشه دقیق تشخیص داد ولی این را بدانید که طوطی زیر دوسال را راحت میشه تربیت کرد حتما به این فکر نباشید که دوماه یا سه ماهه بخرید طوطی شما هم به نظر نمیاد که مسن باشه باهاش کار کنید درست میشه ... پرها را که حتما کوتاه کردید وقتی حسابی به شرایط عادت کرد تمرین روی دست آمدن را انجام بدهید
در مورد نر و ماده بودن الان نمیشه چیزی گفت تا زمانی که بالغ بشه ... من طوطی لوتینو ماده دیدم که مثل نر آواز می خوند و همه می گفتند نر است و فقط وقتی تخم گذاشت معلوم شد که ماده است
سلام
همونطور که در پست بالا گفتم بیشتر روی این میگم جوجه باشه که شاید به حرف بیاد و هم تا 3 ماه دیگه که میریم خونه جدید کمتر صدا کنه. چون شنیدم عروس در سن بلوغ صداش بیشتر میشه و بد اخلاق میشه البته اگه این سنش 1/5 باشه فکر کنم تو سن بلوغه.درسته؟تازه جوجه فکرکنم ریخت و پاشش هم کمتره.
دیشب راحت گذاشت به نوک و سرش دست بزنم.
سپاس
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)