با سلام. امروز در جا آبی عروس ها به جای اب از آب پرتغال که خودم گرفته بودم استفاده کردم. حسابی هم خوردن. یک سوال میشه در آب پرتغال قطره ad3e استفاده کنم؟
یا فقط این قطره باید در آب خالص استفاده شود؟
سلام
چجوری میشه کاری کرد که یک جوجه عروس از باجریگا نترسه مرغ عشقه اصلا ترسی ازش نداره و میره طرفش اما عروس فرار میکنه...
سلام دوستان
دوستان خیلی موضوع مهمی لطفا زود پاسخ بدیت
من قبلا یه عروس خریدم سالم بود اما بعد از چند وقت ارزن داخل مدفوعش بود که پیشنهاد دادیت ببرم دامپزک منم بردم یه دارو بهم داد بهش دادم خوب بود اما تا یه روز قطعش کردم دچار همون مشکل شد تا اینکه من عروس رو پس دادم
الان یه عروس دیگه خریدم تازه دون خور شده سالم و سرحال بود همین دیروز بعد از ظهر گرفتمش الان دقت کردم دیدم اینم دچار همون مشکل شده ولی خیلی خیلی کم شاید تازه 1 ساعت دچار این مشکل شده
هرچی فکر کردم متوجه نشدم تا این که الان فهمیدم ارزنی که از یرون خریدم مشکل داره ارزن درسته رنگشو اینا ولی فکر کنم الوده
الان دوستان چکار کنم ؟ این پرنده تازه دون خور شده و ضعیفه این بیماری اون عروس 2 ساله رو انداخت دارو تاثیر داشت اما با قطع کردنش باز دچار شد
نظرتون چیه ؟ چکار کنم ؟ البته خودم فکر میکنم از ارزنه چون چیز مشکوک دیگه ای نیست حتی وقتی قبلی رو پس دادم قفسو کامل شستم گذاشتم زیر افتاب
سلام
چند روزه دان خور دشه داداشم؟
شما بهتره یک نمونه مدفوع بدید به دامپزشک تا کشت میکروبی و آزمایش انگل شناسی بکنه
به یک آزمایشگاه معتبر بدید نمونه رو
براش بگید که در صورت مثبت بودن تست باکتریایی آنتی بیوگرام بکنه
آنتی بیوگرام حساس ترین نوع دارو رو برای شما مشخص خواهد کرد
اگه تست مثبت بشه و مطابق با آنتی بیوگرام دارو مصرف بکنه مطمئن باشید که خوب میشه و جای نگرانی نخواهد بود
در دنیای جدید و طب نوین، تجویز دارو بدون آنتی بیوگرام معنی نداره داداش
من کرج زندگی میکنم ولی ادرس ندارم اگه لطف کنی ادرسو بدی ممنون میشم
نمیدونم والا
الان ارزنشو عوض کردم ببینم درست میشه یا نه
قبلی رو بردم طرف ی نگاه انداخت بهم یه محلول داد گفت تو یه بطری اب معدنی 0.5 سی سی بریز بده بهش منم دادم بهش ولی تا یه هفته دادم تا قطعش کردم دچار همون مشکل شد
شما لطف کن ادرس بده ببینم اگه درست نشد ببرمش
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)