yellow tang رو میشه در 60 لیتر نگهداری کرد یا میمیره؟
ولی جراح زرد که ماهی مقاومی هست من قبلا جراح قهوه ای 2 تا داشتم توی همین 60 لیتر و برای هیچ کدوم مشکلی پیش نیومده جراح زرد که از اسکوپاس مقاومتره ؟
بنده از نظر اصولی و تجربی گفتم نگهداریشون در حجم پایین توصیه نمیشه حالا اگه شما قصد دارین حتما نگهدارین اون یه مساله دیگه هست!
بله جراح زرد مقاوم تره کلا جراح زرد از بقیه جراح ها گزینه بهتریه برا نگهداری!
بله درسته .پس میشه گفت من چون تو نگهداری جراح قهوه ای در این حجم موفق بودم در نگهداری جراح زرد هم در این حجم موفق میشم ؟
سلام دوستان من یه 3 روز پیش یه میگو کلینر اسکارلت خریدم به روش قطره ای حدود 1 ساعت آب به آبش کردم ولی الان یه چند روزه رفته پشت صخره ها و من نمیدونم که زنده هست یا مرده؟؟؟
آیا طبیعیه این کارش؟
در ضمن برای غذاخور کردن کاردینال باید چی کار کنم فقط آرتمیا و غذای زنده رو میخخوره؟؟؟![]()
من توصیه نمیکنم فکر نکنم کسی هم توصیه به این کار بکنه حتی اگه زنده هم بمونه از شریط محیطیش راضی نیست و با اولین استرس یا بد شدن شرایط آب آسیب میبینه
سلام آره مشکلی نیست میگو ها در ابتدای ورود یه چند روزی میرن قایم میشن بعد از اینکه استرسش کم شد میاد بیرون خودش دنبال غذا میگردهسلام دوستان من یه 3 روز پیش یه میگو کلینر اسکارلت خریدم به روش قطره ای حدود 1 ساعت آب به آبش کردم ولی الان یه چند روزه رفته پشت صخره ها و من نمیدونم که زنده هست یا مرده؟؟؟
آیا طبیعیه این کارش؟
در ضمن برای غذاخور کردن کاردینال باید چی کار کنم فقط آرتمیا و غذای زنده رو میخخوره؟؟؟
کاردینال هم ماهی خوبیه نگهداریشم آسونه اوایل با آرتیما غذا خورش کنین بعد هر چی بدین میخوره فقط چون یکم کم تحرکه غذا رو بریزین نزدیکش
میخام شقایق بخرم ایا باید اب به اب و هم دما بشه ؟ اگه بله روشش رو بگین لطفا و اگر نه پس تغییر ناگهانی شرایط اب از کیسه و اکواریوم مثل دما شوری و غیره صدمه ای بهش نمیزنه ؟
سلام دوتا از ماهیهام یه 4 5 روزی هست که پیداشون نیست آمونیاکم رو تست کردم روی 15 هست چیکار کنم سنگامو بریزم بیرون پیداشون کنم یا کار دیگه ای که شما میگین راستی تجزیه ماهی مرده تو تانک امکان پذیره؟
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.