سلام به همه دوستان
توي اينترنت كه سرچ ميكردم خيلي از سايت موافق دادن قند به كاسكو هستند خيليا مخالف، ميخواستم بدونم نظر شما چيه؟ چه مقدار قند در هفته ميشه داد؟
سلام
قتد فایده نداره که بهشون بدیم اگه سایتایی که میگین ایرانیه که هیچی اگر خارجی و معتبر هست لینکشو بذارید برام جالبه تا حالا نشنیده بودم سایتا بگن قند خوبه
اکثر دوستان که اینجا هستن هم قند نمیدن
غذایی هم که در استفاده کردنش اختلاف نظره بهتره که اصلن استفاده نکنید
بجاش میتونید از چیزهای دیگه استفاده کنید
ممنون اقای وکیلیکف قفس خوابیدن ممکنه از کمبود ویتامین باشه,یک دوره از از مولتی ویتامین استفاده کنید,خوابیدن روی چوبش عادیه و نحوه خوابیدن طوطی ها به همین صورته که یک پر رو جمع میکنند و میخوابند,گوشه قفس رفتنم ممکنه دلیل خاصی نداشته باشه
در مورد غذا نخوردن,شما نباید بیرون از قفس بهش غذا بدید که بد عادت شه,غذا ها رو در اختیارش بزارید تا داخل قفس بخوره اگر هم نخورد نگران نباشید گرسنش بشه میخوره
فکر میکنم شما زیاد سر طوطی رو میخارونید که بد عادت شده و همش میخواد بیرون از قفس باشه و سر بده و به همین دلیل داخل قفس بی تابی میکنه و غذا نمیخوره
ببخشید یه مورد دیگه هم هست
این کاسکو به شدت صحبت میکرد تا قبل از اینکه به این حالت باشه
اما الان یه سوت خالی هم نمیزنه یکی دو هفته
نمیدونم خیلی نگرانم کرده
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید
الان هم از مولتی ویتامین استفاده میکنم
سلام دوست عزیز هم میشه دونه دونه جدا کرد و ریخت توی ظرفش وهم میشه به تیکه های کوچیک تقسیم کرد بلال رو مثلا یکی یا دو بند انگشت و گذاشت توی ظرفش بهش داد . یه روز در میون همینقدر کافی هست . بهتره دون نکنید و بلال رو تیکه تیکه بدین چون بالاخره براش سرگرمی هم ایجاد میکنه گرفتن و خوردنش . بعدشم ممکنه برای بار اول کمی بترسه و مدتی کوتاهی از ظرف غذاش دور بشه یا بندازه پایین نگرانش نباشید کم کم خودش میخوره . هم میشه خام بهش داد هم میشه بدون هیچ مواد افزودنی آبپز کرد .
موفق باشید
سلام دوستان کسی با بیماری نیوکاسل سرو کار داشته ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.