سلام
آقای اسکندری بزرگوار. بالاخره عروس نر خاکستری رو عوض کردم/ اگه خاطرتون باشه عروس نر مرتب با چوب نشیمن جفتگیری میکرد و ما رو پیر کرده بود.
عروس نری که گرفتم کاملآ بالغ هستنش تاجش هم بلندتر قبلی هم هستش. یک روز در قرنطینه گذاشتم بعدش گذاشتم کنار عروس ماده. 10 دقیقه بعد شروع به خوندن کرد و بالش رو بصورت نیمه باز میکرد و روی چوب راه میرفت. این صحنه رو چندین بار دیدم. موقعی که عروس ماده خم شده بود که از توی ظرف غذا بخوره. عروس نر میرفت نزدیکش و یک پاش رو بلند میکرد میخواست بذاره روی بال ماده. که ماده بهش حمله میکرد.
به نظر شما با این رفتار عروس نر(پیر میکده) بهش امید هست که جفتگیری رو بلد باشه؟؟
یک موضوع دیگه روز اول که این عروس رو توی پرنده فروشی دیدم هیکل درشتی داشت موقعی هم که گذاشتمش پیش ماده هیکلی تر از ماده به نظر میومد. ولی الان که چند روز گذشته حس میکنم کمی جثه اش آب رفته.!
دلیلش چیه؟
غذاهایی که بهش دادم و حسابی هم میخوره:
تخم مرغ آبپز هویچ حبوبات آبپز کاهو جوانه گندم مخلوط هفت تخم +ارزن و کتان. گندم پخته و سبزیجات
کاملآ سرحال و مدفوع ش هم نرمال هستش.
از 2روز پیش کف قفس و روی بدنه عروس نر کرک هایی میبنم این نشانه پر ریزی هستش؟ ممکنه واسه این موضوع لاغر شده باشه؟
با تشکر از شما منتظر راهنمایی و جوابتون هستم.
سلام.این رو بنده چندماه قبل خدمتتون عرض کردم که خودتون اصرار به حفظ نر داشتید.
نر آماده ای هست.اگر به تغذیشون برسید و ماده هم آماده بشه مطمئن باشید جفت گیریشون خیلی سریع اتفاق میفته.بهتره اگر دیدید خیلی نر برای جفت گیری تلاش میکنه و ماده اجازه نمیده دو هفته دیگه موقت لونه رو بذاریدشاید باعث تحریکشون شد.
سلام
والا چه عرض کنم
این جفت رو تخم ها مدفوع میکنه با این که رو دست میان نر ماده و رام هستند اما تو لونه به شدت دعوا میکنند هر روز و همدیگه رو میزنن تخم ها رو شوت میکنن اینطرف اونطرف...
از برج 10 که جوجه دادن جوجه ها 20 روز داشتند تمام جفت ها رو از هم جدا کردم حدود 2.5 ماه استراحت کردن
سلام... یه عروس نر 1.5 ساله... دارم. کاملا دستی...
یه جوجه ماده 2-3 ماه دارم...
نمیدونم چرا عروس نر ازش میترسه![]()
سلام.از جنسیت جوجه مطمئنید؟کلا عروس هلندی ها از هم نمیترسن.بلکه نسبت به هم حسادت میکنن و واکنش منفی نشون میدن.چون معلوم نیست که قطعا جنسیت جوجه هم ماده باشه و از طرفی هردو هم رام و دستی هستن به نوعی رقیبت هستن و به همین خاطر نر که سن بالاتری داره سعی در فرار از کنار جوجه داره.
اون کوچیکه ک میگم مادس مرواریدی(گل باقالی ) هست...
تا الانم نشونه ای از خودش که بخواد نر باشه نشون نداده...
اون نرم رو توی این سن هم دون خور شده بود هم میزد زیر اواز
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)