سلام اساتید
قبل از هر چیز عذرخواهی می کنم بابت تعداد سوالاتم در چند روز گذشته ولی خوب از قدیم گفتن ندانستن عیب نیست و نپرسیدن عیبه ...
من مجددا نیاز به راهنمایی فوری دارم
عزیزان من 12 عدد دیسکس تهیه کردم و از استان دیگه ای ارسال شده و تا ساعاتی دیگه دستم می رسه
برای آب به آب کردن ماهی ها اساتید کدام روش ساده رو ترجیح می دند که من آماتور انجام بدم ؟ خود اون دوستمون که به نظر حرفه ای هم هستش گفت بهتره که یه سطل آب از قبل تمیز شسته باشی بعد کل محتویات باکس ماهی ها رو خالی کن توی اون تشت یا سطل .. سپس میان هر چند دقیقه یکبار یک کاسه آب از آکواریوم بریز توی این تشت و برای انتقال از تشت به آکواربوم نیز سعی بشه از توری یا دست استفاده نشه ... با کاسه بزرگ ماهی رو انتقال بده که باله و دم زخمی نشه ....
یه ماهی سالم اجازه می ده که با کاسه برداشته بشه ؟
به نظر شما چقدر این روش صحیحه ؟
سلام دوست عزیز ، مبارک باشه ، با اجازه از اساتید محترم ، در درجه اول به محض ورود به منزل ، اگر اکسیژن آبشون خوب بود با همون بسته بندی بزارشون داخل تانک خودتون ، ولی مواظب باش نشتی و آلوده نباشه و بزار نیم ساعت به همین صورت بمونه تا خوب هم دما بشه ، بعدش طبق راهنمایی همون دوستتون منتقل کن به سطلی تمیز و چند دقیقه یکبار کمی آب از تانک بریز داخل سطل ، تا کمی از لحاظ شیمیایی ، آبها همسان بشن و بعدش که اینکارو کردی با دست خودت ماهیارو انتقال بده و از آب سطل به تانکت انتقال نده ( بخاطر امکان آلوده بودن آب ) در آخر اگر دیدی بسته بندی ماهیا اکسیژن نداره فورا درشو باز کن و با ی لیوان از آبه خودش از فاصله 30 سانتی بریز سر خوده ماهیا تا کمی اکسیژن تزریق بشه
موفق باشی دوست عزیز و منتظر عکس دیسکساتم هستیم ، البته در فرم مربوطه
سلام، آقا من این پست رو در صفحه 21 دیدم، یه جا دیگه هم دیده بودم که دوستان گفته بودن اصلا کنار دیسکس از ماهی دیگه استفاده نکنیم !
( نزدیک 150 صفحه خوندم از این تاپیک فعلا )
الان یعنی میشه نئون کنار دیسکس قرار داد ؟ من یه دیسکس 5 اینچی با 2 تا 4 اینچی دارم ، نئون ها رو نمیخورن ؟!؟!
یه سوال دیگه هم داشتم ، این سولفات منیزیم رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ دز مصرفش چه قدر هست ؟
یکی از دیسکس ها به نظرم شکمش ورم داره ! فکر کنم موثر باشه براش ...
سلام
آیا درمان بیماری کیسه شنا امکان پذیره اگه امکانش هست چه داروهایی قابل تهیه هستند و با چه دوزی؟
با تشکر
مسعود
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)