چرا جناب جفت میخورند,چند سال پیش یکی از آقایون تهران آورده بود که سر طوطی شبیه کنگو و دم و رنگ پرها شبیه تیمنه بود,خود فروشنده هم نمیدونست اینا چه نژادیند
بعد از اون دیگه چیزی تو ایران دیده نشده
این امر بین بقیه طوطی سانان هم اتفاق میوفته مثلا یک آمازون بال نارنجی با پشت گردن زرد یا ....
دوستان کاسکوی من از دیروز علاقه خاصی به خورن میوه جات نداره.
قبلش میوه جات و سبزیجاتو خیلی میخورد ولی الان وقتی براش میذارم دست نمیزنه تا بهش تخمه بدم و تخمه را فقط میخوره.
چیکار کنم که مثل قبل میوه جات بخوره؟؟
سلام
متاسفانه من این موردو چند سال پیش در یکی از پرنده فروشی ها تهران دیده بودم و عکس نگرفتم
سر طوطی از کنگو کمی سفیدتر و دمش قرمز و جثه درشت و پرهای بدن تیره داشت
تقریبا در همه گونه های هیبرید وجود داره و یک امر طبیعیه که تو اسارت زیاد دیده میشه
دلایل علمی که این موضوع رو رد میکنند رو میشه واضحتر بیان کنید؟
توی سری های مستند آفریقایی از کاسکو ها نحوه جفت گیری اون ها به این صورتی بود که توضیح دادم توی پست اول. طوطی ها باید نری رو انتخاب کنن که از همه شرایط توانایی بودن پدر خوب و شوهر خوب برای ماده رو داشته باشه . توی طبیعت این امر به نظر غیر ممکنه هست چون چطور ممکنه بین این همه کاسکو کنگو که ماده حق انتخاب داره انتخاب نکنه بعد به یه تیمنه که از همه نظر براش ضعیفه روی بیاره . این امر به نظرم فقط در اسارت رخ میده . بعدشم شما خودتون هم میدونید توی نت از پرنده های دورگه حرف میزنن و اگر دو گونه مختلف جفت بخورن حاصل حتما توی خبر گذاری ها پخش میشه حتی اگه توی اسارت باشه . مثل همون طوطی های هیبرید اما از جفت خوردن گونه های مختلف دو طوطی بزرگ جثه حرفی زده نشه توی نت . برای کاسکو من هرچه گشتم نبود .توی طوطی سانان هم جثه و هم اندازه این امر ممکنه ولی دو تا پرنده کاملا متفاوت فکر نکنم بشه .
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)