سلام دوست عزیز
جناب وکیلی درست گفتن . کاسکو ها در بدو ورود بهاره توی جمع قرار بگیرن مثلا توی حال چون اول اینکه محیط بزرگه و احساس امنیت بیشتری میکنه و از طرفی با همه آشنا میشه . الان یه شخص دیگه خانواده بهش نزدیک بشه مطمینا میترسه ولی بهتره توی محیط بزرگتری باشه . وقتی هم میره روی دیوار یعنی از فاصله و حرکات شما هنوز ترس داره و بنا بر احتیاط اینکه شما براش خطری داری درسته نمیترسه اما میره روی میله قفس تا ازتون دور بشه . اینطوری زمان رام شدن هم افزایش پیدا میکنه .
موفق باشید
یعنی اگه تو سالن پذیرایی بذارم بهتره تا تو اتاقم که خودم بیشتر اوقات اونجا هستم ؟
بعد یه سوال دیگه . اینکه الان بعد از دو هفته میتونم بیارم بیرون نه برا اینکه دور بزنه برا اینکه بتونم قفسشو تمیز کنم و اون چوب نشیمن رو تمیز کنم آخه برا تمیز کردن فقط قسمت زیری رو میشه جدا کرد و میله های قفس و چوب نشیمن کثیف هستن و این ضرری نداره برا کاسکو ؟
تو سالن پذیرایی چون شلوغه به همه عادت میکنه و تو اتاق خودتون فقط به شما عادت میکنه و ممکنه وقتی کس دیگه ای رو میبینه جیغ بزنه
چوب نشیمن زیاد کثیف نمشه شاید دوتا وصل کردید و وقتی رو بالایی میره رو پایینه فضله میندازه که باید فاصله چوب هارو بیشتر کنید
اگه مینظورتون سینی جدا کننده هست که میله ایه اونم هر دو هفته البته اگه کف قفس نمیاد
سینی کف هم هر چه بیشتر تمیز کنید بهتره و کم تر پرز وتخمه تو خونه میریزه
نه یه دونه چوب بیشتر نیست آخه منقارشو با چوب پاک میکنه برا همین یکم کثیف میشه میله های قفسم منظورم میله های دیواره هستش .
نه مشکلی نداره از نظر من اگه اول به من عادت کنه چون شرایط یه جوری هست که تو پذیرایی نمیشه گذاشت .
بعد یه چیزی چند تا از بچه ها تو تاپیک خوندم که میگفتن از هفته دوم . سوم از دستشون غذا گرفته کاسکوشون حتی یکی دو نفر میگفتن کاسکو وحشیشون همون هفته اول گرفته مال من چرا بعد از 2 هفته هنوز میترسه ؟ غذا گرفتنش پیشکش یعنی همون جریان تفاوت کاسکو ها و خلق و خوی متفاوتشون با همدیگس یا چیز دیگه ؟
کاسکو ها باهم فرق دارن دوست عزیز . کاسکو منم کاملا وحشی بود ولی پایان هفته اول از دستم غذا گرفت . کاسکو من توی سالن پذیرایی هست . خیلی مراقبش بودم که اذیت نشه و نترسه از رفت و آمد ها و ... . خودم هم کم کم باهاش کار میکردم تا با اینکه الان با همه آشنا هست بیشتر به من عادت داره و منو میشناسه به عنوان صاحب . بعضی اوقات هم این دیر عادت کردن نشونه هوش زیاد کاسکو هست که به راحتی دم به تله ما انسان ها نمیده .
همونطور که گفتم هرچه محیط کوچکتر باشه عادت کردن به تاخیر میافته .
از طرفی مقایسه کاسکو خودتون با بقیه کار اشتباهی هست بلکه باید روش خودتون رو مقایسه کنید اینکه چطوری باهاش کار کردن و چه اقداماتی انجام دادن .
شما نگران نباش و بهش کار نداشته باش . باز توصیه میکنم به پذیرایی انتقال بدی تا احساس امنیت کنه به شما و محیط بعدش میتونید به اتاق خودتون بیاریدش . اگر هم شرایط نیست که همونجا بمونه منتها خیلی دیرتر عادت میکنه .
اذیتش نکنید و بذارید همین روال طی بشه خودش کم کم اطمینان میکنه .
از حرکات سریع اجتناب کنید مثلا سریع بلند شدن از روی صندلی یا تخت یا هر حرکتی که میترسه .
برای تمیز کردن هم فعلا زوده همون کف قفس تمیز میکنید کافی هست و پرنده رو به هیچوجه فعلا از قفس خارج نکنید .
موفق باشید
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)