سلام دوستان یه تانگ تکثیر میگو دارم مقداری خزه رکسیا خزه موس دارم لامپ lid دارم خوب جواب نداداه به نظر شما از co2 دست ساز استقاده کنم یا لامپ کم مصرف
80 تا طول 35 یا 40 بلدی عرض 50 وات لامپم رو نمیدونم
منظورتون از اینکه خوب چواب نداده چیه .....اگر از رشدش رازی نیستید ...به خاطر اینکه خزه گیاه دیر رشدی هست
سلام و درود
امروز رفتم و یه کپسول 2 کیلویی co2 خریدم
فکر کنم چینی باشه عکساشو میزارم
خیلی سنگینه
تاریخ تولید این سیلندر ها کجاشه و اینکه چقدر عمر میکنن؟مانومتر خوب و (هم قیمتا هم جنسا) چی پیشنهاد میکنید و چنده؟
من زیاد سر در نمیارم چون تا حالا co2 دست ساز استفاده میکردم
این که میگن مثلا 100بار پرشده منظور چیه و این چه میزان پرمیشه؟
بعد از هر بار پر شدن برای تانک من (سایز60*30*35) بدون داشتن شیر برقی و با یک حباب در ثانیه چند ماه میکشه تا خالی بشه و دوباره برای شارژش کجا باید ببرم و چقدر هزینشه؟
ممنون از پاسخ دوستان![]()
[QUOTE=adwin;190673]سلام و درود
امروز رفتم و یه کپسول 2 کیلویی co2 خریدم
فکر کنم چینی باشه عکساشو میزارم
خیلی سنگینه
تاریخ تولید این سیلندر ها کجاشه و اینکه چقدر عمر میکنن؟مانومتر خوب و (هم قیمتا هم جنسا) چی پیشنهاد میکنید و چنده؟
من زیاد سر در نمیارم چون تا حالا co2 دست ساز استفاده میکردم
این که میگن مثلا 100بار پرشده منظور چیه و این چه میزان پرمیشه؟
بعد از هر بار پر شدن برای تانک من (سایز60*30*35) بدون داشتن شیر برقی و با یک حباب در ثانیه چند ماه میکشه تا خالی بشه و دوباره برای شارژش کجا باید ببرم و چقدر هزینشه؟
سلام
شما هنوز از کپسول استفاده نکردی ببرش به کارخانه هایی که co2 پر میکنن ببین اصلا این کپسول رو پر میکنن بعد ازش استفاده کن و اگه پر نمیکنن پسش بده
این کارخانه ها هم معمولا نزدیک شهرک های صنعتی هستند
Send by Tapatalk
احتمالا متخصصان ایرانی با استفاده از یه کپسول دیگه و یک شلنگ رابط پرش کردن............که در این حالت به صورت کامل پر نمیشه...نصفش پر میشه
کار خانه ها برای پر کردن کپسول یکسری استانداردهای حداقلی دارن و من هم فکر نمیکنم این کپسول رو پر کنن چون خطر ناکه............
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)