سلام
به به چه همه جوجوهای رنگی رنگی
ایشالا همیشه همگیشون سالم باشن
جفتا هم همش 10 تا 10 تا جوجه بدن
خسته نباشید واقعا
سلام
به به چه همه جوجوهای رنگی رنگی
ایشالا همیشه همگیشون سالم باشن
جفتا هم همش 10 تا 10 تا جوجه بدن
خسته نباشید واقعا
با سلام و تشکر از تمامی د وستانی که زحمت میکشن و به این تاپیک سر میزنن و عکس های قشنگ و هنری من رو میبینن.
در مورد باجیا که باید عرض کنم خیلی هاشون متاسفانه توی گله باهم جفت میشن و کاریشون نمیشه کرد.خودشونم به تکثیر میفتن.در مورد وقت گذاشتن هم بجز کاسکو که هرروز یک ساعتی وقت میگذارم و باهاش بازی میکنم،یک ساعت رو یک روز در میون برای رسیدگی به پرنده میذارم.و چون برای ظرف غذا و آب اکثرشون رزرو دارم بیشتر به جابجایی و پر کردن میرسه و یه روزایی هم میرم میشورم ظرفای قبلیشون رو.
سعی میکنم توی یک برهه هایی هم برای باجیا لونه بگذارم تا تکثیر بشن و عروس ها استراحت کنن و یک برهه هایی هم عروس ها لونه داشته باشن و باجیا استراحت کنن تا تداخل نداشته باشن برای هم.
بازم از نظر لطف و پرمحبت همه ی عزیزان سپاسگزارم.
جواب سوال من چی شد پس؟؟
http://www.parsipet.ir/thread17404-32.html#post186844
باسلام
آقاي اسكندري مبارك باشه...
واقعيتش وجود اساتيد و دوستاني همچون شما قوت قلبيه براي افرادي مثل بنده...
اميدوارم شاهد موفقيت و پيشرفت شما باشم...
باتشكر farhad-2007
سلام
به به تو تاپیک هر کدوم از دوستان میری با انبوهی از جوجه مواجه میشیم بعد انتظار دارن حسودی نکنیم(شوخی)خوب منم جوجه میخووووووووووووووووووام
این پرنده های من فکر کنم هنوز تو اون شعار قدیمی گیر کردن که :فرزند کمتر زندگی بهتر***یکی هم نیست بهشون حالی کنه بابا دوران فرق کرده و شعار هم تغییر
ان شالله جوجه های( تپل مپل و چاقو چله ای بشن )همیشه در کنار پرنده هاتون شادو خرم و سلامت باشد
![]()
سلام.اول اینکه ممنون که سر زدید.دوم هم همشون قابل شمارو ندارن.سلام
به به تو تاپیک هر کدوم از دوستان میری با انبوهی از جوجه مواجه میشیم بعد انتظار دارن حسودی نکنیم(شوخی)خوب منم جوجه میخووووووووووووووووووام
این پرنده های من فکر کنم هنوز تو اون شعار قدیمی گیر کردن که :فرزند کمتر زندگی بهتر***یکی هم نیست بهشون حالی کنه بابا دوران فرق کرده و شعار هم تغییر
ان شالله جوجه های( تپل مپل و چاقو چله ای بشن )همیشه در کنار پرنده هاتون شادو خرم و سلامت باشد
بعدم اینکه جوجه های من همه ورزیده و ورزشکارن.چاقی توکارشون نیست.انشالله شماهم جوجه دار خواهید شد و به زودی عکس هاشون رو بگذارید برامون.
سلام.خدا حفظشون کنه...خیلی زیبا و دوستداشتنی هستن..
شما هم خسته نباشید آقای اسکندری ...
عکس جدیدی از( آقا) کاسکوی پرکن در حال بارفیکس رفتن و ورزش صبحگاهی.خدارو شکر کم کم داره پرهای زیر شکمش هم در میاد همونجور که توی عکسش مشخصه.
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.