دوستان سلام ... سوالم اینه که ماده ی من تنها رو تخم میخوابه و نر موقع تعویض پست میره تو لونه اما همین لبس و رو تخم نمیخوابه و ماده دوباره میره رو تخم ... این طبیعیه؟؟؟؟ یه وقت تخما خراب نشن از دست این نره![]()
دوستان سلام ... سوالم اینه که ماده ی من تنها رو تخم میخوابه و نر موقع تعویض پست میره تو لونه اما همین لبس و رو تخم نمیخوابه و ماده دوباره میره رو تخم ... این طبیعیه؟؟؟؟ یه وقت تخما خراب نشن از دست این نره![]()
سلام دوستان روش دور آشنایی برای عروس لازم هستش؟
سلام
عروس من فکر میکنم مریض شده، لطفا کمک کنید.
دیشب بردمش حموم امروز صبح که اومدم پیشش یه لحظه اصلا نشناختمش!!!
حس میکنم کسله، کمرش خمیده هست بعضی مواقع، چشماش هم نیمه بازه و کف قفس ـه!!!
چیکارش کنم؟
ممنون
بار ها گفته شده پرنده رو صبح حمام کنید ، بعدش هم با سشوار خشکش کنید . اینجوری تا شب ساعت ها زمان داره تا با تکان دادن های مداوم بدن و پر آرایی ، خودشو خشک کنه .
اگر طوطی در هنگام خواب بدنش خیس و مرطوب باشه ، حتی با وجود گرمای هوا و در فصل تابستان باز هم احتمال سرما خوردنش در طول شب خیلی خیلی زیاده .
سلام من میتونم از امروز یه مقدار سیب یا موز رو توی لونه بذارم تا جوجه ها شاید بخورن!
چون والدین علاقه ای به میوه نشون ندادن فقط تخم مرغ میخورن با این حساب فکر کنم رشدشون یه مقدار ضعیف بشه کم کم
یه بارم با سرنگ سعی کردم به جوجه سرلاک بدم اما موفق نشدم با این حساب نظرتون چیه
با سلام
ویروس همه جا هستش
در هوا و در محیط اطراف ما و همچنین در خوراک ها
حالا چرا پس ما مریض نمیشیم ؟
به خاطر سیستم دفاعی بدن هستش
سیستم دفاعی (گلبول های سفید و برخی از مولکول های درشت پروتئینی = آنتی بادی) در مقابله با میکروب ها بسیار توانمند عمل می کنند
برای فعالیت این سیستم یک حد مشخصی و یک توان مشخصی وجود داره
مثل کامیون که توان حمل یک بار مشخصی رو داره !!
بنابراین وقتی پرنده در یک محیط پر از آلودگی قرار می گیره (مثلا لانه کثیف) تا یک حدی میتونه مبارزه بکنه و بعد از یک حدی خط دفاعی شکسته میشه
و پرنده مریض میشه
این سیستم دفاعی برای مبارزه با میکروب ها نیازمند مصرف انرژی و پروتین هستش. بنابراین غذاهایی با کیفیت خوب که داری پروتین و انرژی مناسب هستند میتونه سیستم دفاعی رو همیشه آماده نگه بداره
حالا وقتی طوطی آبتنی می کنه . این آبتنی کردن و هوای سرد محیط خارج از حد توان سیستم ایمنی قرار می گیره و خط دفاعی شکسته میشه
از سوی دیگه سیستم دفاعی برای به روز نگه داشتن خودش باید انرژی مصرف بکنه
وقتی بدن ما یا هر پرنده ای خیس میشه . بدن مجبور هستش که بخشی از انرژِی رو صرف گرم کردن بکنه (چون ما و پرنده ها خونگرم هستیم)
بنابراین سیستم دفاعی برای یک مدت کوتاهی با کمبود انرژِی مواجه میشه و نمیتونه خوب عمل بکنه
در نتیجه هر گونه تنش، استرس، غذای نامناسب، عذای کپک زده و لانه کثیف منجر به عبور از خط قرمز سیستم ایمنی و مریض شدن انسان یا پرنده میشه
ببخشید پر حرفی کردم
بردمش دکتر
به مدت 5 روز گفت داروهاشو بهش بدم.
یه مولتی ویتامین بهم داد و گفت هر 24 ساعت 5 قطره بهش بدم.
شربت پسودوافدرین هم داد و گفت هر 12 ساعت 3-4 قطره بدم.
و یه شربت سرماخوردگی کودکان که 5 سی سی باید داخل آبش بریزم و هر 12 ساعت هم باید آبش تعویض بشه
امیدوارم زودتر خوب بشهخیلی کسله تقریبا همیشه چشاش بسته س
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)