سلام دوستان
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان کف خوارو کت فیش واسه تانکی که داخلش ۱۰تا دیسکس ۲اینچی دارم چی بگیرم؟
یه چنتام رامینوزم کنارشون انداختم مشکلی پیش نمیاره که؟
سلام دوستان
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان کف خوارو کت فیش واسه تانکی که داخلش ۱۰تا دیسکس ۲اینچی دارم چی بگیرم؟
یه چنتام رامینوزم کنارشون انداختم مشکلی پیش نمیاره که؟
سلام :
به تاپیک زیر پست آخر توجه فرمایید
http://www.parsipet.ir/thread15653-2.html
سلام:
من تاره عضو این سایت شدم و با این سایت آشنا شدم.
میخواستم بدونم واسه نگه داری دیسکس چه چیزایی مورد نیازه؟ملزوماتش چیا هست؟
میخوام حرفه ای کار کنم.البته قصد تکثیر ندارم و فقط میخوام سایز کنم.
تجربم هم تو اینکار صفره صفره.
یه آک 400 لیتری دارم با یه فیلتر سطلی و پمپ هوا و بخاری.
از ب بسم الله تا ن پایانش میخوام اطلاعات کسب کنم.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که چیکار باید کنم.
با تشکر
دوست گلم خیلی خوش اومدی
لطفا سایتو کامل مطالعه کن بخش دیسکس هست و میتونی با کمی وقت بهترین اطلاعاتو به دست بیاری
ضمن اینکه مجموعه پارسی پت بهترین اساتید رو داره که میتونن بهت کمک کنند
بنده چند تا لینکو میذارم که بهت کمک میکنه
تغذیه و غذایی دیسکس
آب مناسب دیسکس
تانک و آکواریوم دیسکس
موفق باشی
من تانکم روز جمعه اب گیری کردم محلول ضدکلر ریختم بعد از یک ساعت بعد 2 تا کپسوا باکتوزیوم یک داخل اب ریختم یکی داخل تاپ فیلتر جای سرامیک گذاشتم ودمای بخاری 30 درجه امشب میتون دیسکس هام وارد تانکم بکنم اگر میتونم دانه ای بندازم داخل تانکم وراهنمایی کنید که وچه جوری وارد تانک کنم
سلام، طبق معمول خدمت رسیدم با سوال
1) تاثیر دما روی رشد دیسکس تا چه حدی هست ؟ مثلا اگه ما دما رو 33-34 بذاریم ، چه میزان روی رشد ماهی تاثیر منفی داره ؟؟؟ آیا مقاله ای در این زمینه هست ؟
2) اگر تاثیر چندانی نداشته باشه ، بهتر نیست که همیشه دما این میزان باشه تا شرایط رشد خیلی از انگلها فراهم نباشه ؟ البته باز در این زمینه که تا چه دمایی چه انگلهایی که برای دیسکس بیماری ایجاد میکند وجود داره رو میخواستم بپرسم .
سلام به اساتید محترم چندتا سوال داشتم.اگر هفته ای1یا2بار سیفون کنم برای سایزکردن دچار مشکل میشم؟ روزی 2بار دل و2بار گرناول برا سایز کردن مناسبه؟ ایا ارتفاع بیشتره تانک تاثیری رو رشدو......ماهیام داره؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)