البته دوستان ببخشن
اولین و اصلی ترین چیزی که من دونستم فنچ خیلی حساسه و اصلا نباید بهش زیاد سر زده بشه
تغذیه خوب
همین اساسی ترینشون اینه و بعد میرسه به دما و لونه و اندازه قفس و .......
آقا رضا من چطور قفسامو بهم بچسبونم؟؟؟
سلام و شب خوش
من دو تا قفس گرفتم . یدونه هم از این سیم چین خفنا ک بتونه از پس میله های قفس بربیاد تهیه کردم .
میله های ضلع کناری هردوی قفس هارو بریدم . ب این صورت ک مثلا اگه میله های سمت چپ یکی از قفس هارو بریدم ، میله های اون یکی قفس رو ضلع سمت راست رو بریدم .
تا بشه قفس هارو ب هم متصل کرد .
واسه متصل کردن ، قفسها هم از خود میله های بریده شده استفاده کردم .
فک کنم یخورده بد توضیح دادم ، عکس زیر قفس بنده س . ( البته بعدا سه تا قفسش کردم ) اگه متوجه نشدین ، بفرمایین تا یجور دیگه توضیح بدم .
![]()
چه قفس شیک و باکلاسی!
اون چیه بالای ظرف دونه؟!
بعلاوه اینکه ظرف دون هم خیلی شیک و باکلاس بود! تابحال ندیده بودم!!![]()
همونطور ک آقا امید گفتن ، اونها گیره کف دریاس ک توی بازار هم ب وفور یافت میشه .
چون اگه قرار باشه کف دریا رو ب میله های قفس گیر بدیم ، هر لحظه ممکنه کف دریا از قفس جدا شه .
و اگه بخوایم کف دریا رو کف قفس بذاریم { ک کار خیلی اشتباهیه } ممکنه مدفوع فنچها با کف دریا برخورد کنه ک باعث بروز بیماری در پرنده هامون میشه .
اینم عکس از نزدیک ازگیره کف دریا :
![]()
یکم واضح تر بگید لطفا بعد من قفسام هم سایز نیستن یکی کوچیکه یکی بزرگ ... تو بزرگه هم دو جفت میندازم دعوا میشه اونم چجورسلام و شب خوش
من دو تا قفس گرفتم . یدونه هم از این سیم چین خفنا ک بتونه از پس میله های قفس بربیاد تهیه کردم .
میله های ضلع کناری هردوی قفس هارو بریدم . ب این صورت ک مثلا اگه میله های سمت چپ یکی از قفس هارو بریدم ، میله های اون یکی قفس رو ضلع سمت راست رو بریدم .
تا بشه قفس هارو ب هم متصل کرد .
واسه متصل کردن ، قفسها هم از خود میله های بریده شده استفاده کردم .
فک کنم یخورده بد توضیح دادم ، عکس زیر قفس بنده س . ( البته بعدا سه تا قفسش کردم ) اگه متوجه نشدین ، بفرمایین تا یجور دیگه توضیح بدم .
خب کوچیک و بزرگ باشن ک دیگه نمیشه .
من تاحالا دو دفعه اینجوری قفس درست کردم اونم با قفسهای ی اندازه .
ببین آقا ، شما دوتا قفس رو از بغل بذار کنار هم . هرکدوم از ضلعهای هر قفس ک مانع یکی شدن قفسها میشد رو جدا کنید . تمام .
فک کردم بادیدن عکسا دیگه براتون روشن شده باشه موضوع .
اون اول ، قبل از این ک قفسهارو ب هم متصل کنم ، هردوی قفسها این قسمتشون بسته بود . ( همین قسمتی ک دورش خط کشیدم ) :
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.